Voorjaarsvakantie uitjes rondom Zwolle! Wat gaan jullie doen?

12 februari 2024
De voorjaarsvakantie staat voor de deur, we mogen er gelukkig weer lekker op uit én er is weer allerlei leuks te doen! Hieronder hebben wij onze favoriete uitjes in de voorjaarsvakantie voor je op een rijtje gezet.
Eropuit tips voor in de voorjaarsvakantie!

Vijf toffe jeugd voorstellingen

In de voorjaarsvakantie zijn er vijf toffe theatervoorstellingen in de Zwolse theaters! Van een magische musical, spaghettirellen tot een heel bekend duo. Benieuwd welke jeugd voorstellingen er spelen? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Kinderbak activiteiten

De voorjaarsvakantie staat in het teken van de jeugd! Extra aandacht is er om zelf aan de slag te gaan. De paashaas staat centraal aan de baktafels waar het geurige koekdeeg en de leukste stekertjes al klaarliggen. Daarbij worden de kinderen aangespoord om goed hun best te doen want het eindresultaat mag natuurlijk mee naar huis genomen worden. Tenminste, als ze zo lang kunnen wachten. Deze kinderbakactiviteit is doorlopend van 10:00 tot 16:00 uur. 


Museum ANNO, Zwolse activiteiten

Deze voorjaarsvakantie (16 februari t/m 25 februari) is in het museum ANNO weer éxtra sfeervol met (gratis) activiteiten voor de kids! Tijdens deze week genieten kinderen, ouders en grootouders van de verschillende, activiteiten zo komt is eern een taart feest, familie stadswandeling, diverse workshops en nog veel meer tofs!


Leuke familiefilms bij Pathé Zwolle

Met een bios-bezoek ben je even helemaal in een andere wereld. Deze vakantie is dat een Beestenboel, een Circus, een Game-setup of een Poppentheater. Het is bij Pathé maar nét voor welke familiefilm jullie kiezen!

voorjaarsvakantie zwolle


Mijn miNiATUUR museum

Maak je eigen mini-museum bij Natuurmuseum Fryslân! Knippen, kleuren, kleien en inrichten maar! Tijdens workshops leren de kids over het maken van tentoonstellingen. Thuis kunnen ze verder gaan en het nóg mooier maken! 


Zwemmen in de vakantie

In deze leuke binnenzwembaden kun je heerlijk vrij zwemmen met kinderen. Lees dus onze tips, doe je zwemkleding aan, pak je handdoek en zoek één van deze gave plekjes op. Wat zullen de kids genieten zeg!


Straaljagerexpositie

Breng in de vakantie straalmotoren tot leven bij Luchtvaartmuseum Aviodrome. Laat je omverblazen door de straaljagerexpositie “Sneller dan het geluid” waarbij je iedere keer in een andere ruimte met belevenissen stapt. 

eropuit, dagjeweg, uitje in Zwolle


Fibby Zwemclub

Te jong voor zwemles, wel zelfredzaam de zomer in? Bij de leukste Zwemclub van Zwolle gaat leren vanzelf terwijl jullie plezier maken. Leer je kind (2+) spelenderwijs zelfredzaamheid in 8 lessen, ideaal voor de zomer! Onder kundige begeleiding en in kleine groepjes. Meld je aan voor een gratis proefles en doe daarna wekelijks mee wanneer het jullie uitkomt!


Het Makersfestival Zwolle

Op zaterdag 16 maart is de allereerste editie van het Makersfestival Zwolle! Hét festival voor ontdekkers van 8 tot 88 jaar op het voormalige Philipsterrein. Voor iedereen die iets (of niets!) heeft met techniek, slimme innovaties en grappige uitvindingen. Meld je nu aan!

lammetjesdagen rondom zwolle


Lammetjesdagen & jonge dieren

Laat de lente maar beginnen! Op verschillende plekken wordt er een Lammetjesdag georganiseerd en daarbij de plekken waar je met plezier de lammetjes en andere jonge dieren kan bewonderen en knuffelen! 5 maart begint de eerste al! Alle info op een rij 


Alle uitjes op een rij!

Wij kunnen natuurlijk niet ALLE eropuit tips en activiteiten in deze vakantie nieuwsbrief kwijt, dus daarom delen wij graag onze gehele uitagenda met jullie. Volop vrolijke voorjaarsvakantie uitjes voor het hele gezin! Kidsproof Uitagenda 

Hele fijne voorjaarsvakantie! 
Denise & Co Naar de website