Een frisse start? Dit zijn onze back to school tips!

18 augustus 2020
Na een aantal heerlijke vrije weken gaat het nieuwe schooljaar toch echt van start... Met deze leuke clubjes en evenementen begin jij het jaar in ieder geval goed! Pak maar vast je agenda, hier komen de tips!
Back to school!

Clubjes in Zwolle

Zoveel leuke clubjes in en om Zwolle!
Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, yoga, musicalles, zwemles, honkbal en nog veel meer Zwolle! Hier vind je een overzicht van leuke clubjes en verenigingen. Zo is er altijd een clubje dat bij jouw kind past en houdt onze uitagenda in de gaten voor proeflessen of andere acitviteiten!

Shop de nieuwe collectie!

Vind hier de leukste kinderkleding, kinderschoenen, speelgoed, kinderboeken, boerderijwinkels, tassen, meubels en ijsjes rondom Zwolle. De grote ketens ken jezelf vast wel, wij verzamelen juist de unieke adresjes voor je! En wij zijn ook fan van duurzaamheid, daarom ook 2e hands winkeltjes met volop leuke kleding en spullen voor kids!

6 bijzondere tips om in je agenda te noteren!


Proefles Telekids

Telekids Musicalschool / RTL Talent Academy.
Zingen, dansen en acteren voor iedereen van 4 t/m 18 jaar! Haal het beste uit jezelf en schrijf je in op de musicalschool in Zwolle! Schrijf je nu in

Zomeravond kasteel

Zaterdag 22 aug vindt er een zomeravond plaats op Kasteel Cannenburch. Geniet van een lange avond, dwaal door sprookjesachtige, verkoelende kasteelvertrekken en plof daarna op het terras.
Kom dus lekker koel dwalen!

De Picknicktuin

Ontdek de summervibe in de picknicktuin 13 sept. Met leuke picknick games en natuurlijk het belangrijkste; een zeer goedgevulde picknickmand met heerlijke hapjes en drankjes die met liefde en passie gemaakt wordt door het team van Park Paviljoen de Wezenlanden. Reserveer je mand snel.


Checkpoint theater

Aanrader! Het duurt nog even, maar Checkpoint komt naar de Zwolse Theaters. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit. Kom naar hun grootste, vetste en meest spectaculaire show ooit! Met ontploffingen en bizarre testen...
Reserveer snel!

Sssst 2+

SSST! neem samen met je kind plaats midden in het bos. Tussen boomstronken en mos kijk je naar de avonturen van deze drie jagers en het vogeltje. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek en veel meer leuks! Zaterdag 30 aug.
Theater voor peuter en kleuter.

Appeltjes en pruimen

Jaaa het is weer zover! Bij Fruittuin Verbeek kan je weer zelf appeltjes en pruimen plukken. Heerlijk voor een verse (appel)taart en gelijk een leuk, leerzaam en actief familie uitje! En heb jij hun speelterras al ontdekt? Aanrader! Komen jullie ook plukken? 


NIEUW op de Kidspoof site!

De hit van nu! Tie Dye

Heb jij de kids er al over gehoord? of misschien zijn jullie zelfs al bezig geweest met de hit van nu! Namelijk, het maken van Tie Dye shirts, sokken, broeken. Verzin het maar, alles kan. Hoe doe je dit eigenlijk? Lees en ontdek mee.

Boulderen, kennen jullie het?

Nieuw! Ze zijn al even in Zwolle, maar nieuw op onze site! Zin in een tof sportief uitje met het hele gezin? Boulderen is in korte tijd immens populair geworden. De korte klimroutes zijn puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek...
Ontdek het samen!


Handig!


Leer typen met LOI Kidzz!

Het ziet er uit als een game, het wordt ervaren als een game... maar het is; een typecursus! LOI Kidzz zorgde ervoor dat onze kinderen met veel plezier blind en vlot leerden typen. We testten de reguliere én de dyslexie versie!
Lees onze review 

Door ons getest: XT luis

Superfijn! Er is een preventieve spray tegen hoofdluis; dat gaat ons een hoop 'kopzorgen' besparen nu school en kinderfeestjes weer beginnen! En ben je tóch te laat geweest voor voorkoming; er is ook een fijne luizen
Lees onze ervaring

Nog meer toffe kidsproof eropuit tips? Check onderstaande button! Naar de website