6x Leuke binnenzwembaden in en om Zwolle

20 februari 2023
In deze leuke binnenzwembaden kun je heerlijk vrij zwemmen met kinderen. Lees dus onze tips, doe je zwemkleding aan, pak je handdoek en zoek één van deze gave plekjes op. Wat zullen de kids genieten zeg!
Binnenzwembaden - vrij zwemmen met kinderen in en om Zwolle

Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle

Zoveel leuk zwemaanbod bij zwembad De Vrolijkheid. Van vrijzwemmen, lekker ravotten op de speelmaterialen in het water, ontspannen aan de kant of glijden van de glijbaan. Het kan allemaal bij De Vrolijkheid. Het zwembad heeft een recreatiebad in speelse vormen met onder andere een glijbaan, whirlpools, wildwater kreek en een klimmuur. Apart peuterbad van /- 31 graden, een 8-baans wedstrijdbad, een 6-baans wedstrijdbad met beweegbare bodem, twee duikplanken en een duikkuil van 3,8 meter diep.

Zwembad Bubbels in Zwolle

Het vrijzwemmen bij Bubbels is verdeeld over 3 thema’s, voor iedere leeftijdsgroep is er wel  een activiteit beschikbaar. Zo is er voor de jongeren op vrijdagavond het ‘Bubbels FridayFun’ programma, in het weekend op zondag het Bubbels FamilyFun’ programma en op werkdagen op diverse momenten het ‘Bubbels Banenzwemmen’.

Zwembad de Kragge in Zwartsluis

Voor kinderen is zwembad De Kragge een eldorado. Zij kunnen zich helemaal uitleven in ons water. Speciaal voor de kids ligt op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag supertof speelmateriaal in het water zoals surfplankjes, met lucht gevulde banden, vlotten, duikringen en een loopmat.

Zwembad de Steur in Kampen

Kom lekker zwemmen in het nieuwgebouwde zwembad de Steur in Kampen. Binnen zwemmen, buiten zwemmen, van de 50 meter lange glijbaan glijden, maak een sprong van de duikplank. Het kan allemaal. Leuk in de zomer maar ook veel plezier tijdens een regenachtige en koude dag!

Zwembad de Marke in Hattem

Zwembad de Marke in Hattem is overzichtelijk en lekker warm voor de kids! Het zwembad heeft twee baden, een wedstrijdbad en een instructiebad. Het wedstrijdbad en heeft een gedeeltelijke beweegbare bodem. Het instructiebad heeft een volledig beweegbare bodem. Ook dit bad kan maximaal 2 meter diep worden, waardoor het geschikt is voor vele verschillende activiteiten


Subtropisch zwembad in Wezep

De watertemperatuur ligt in dit zwembad constant rond de dertig graden en vanwege de hoogteverschillen is het er heerlijk om te zwemmen of op het dooie gemak rond te drijven. Het bad is voorzien van massagestralen en mondt uit in een ontspannend bubbelbad. Als je kids liever snelheid verkiezen,  kunnen zijn zelf zich overgeven en mee laten voeren door de supersnelle stroomversnelling. Voor even een frisse neus kan je naar buiten zwemmen met bubbelbank.

Zwemmen in de vakantie!

In de schoolvakanties organiseren veel binnenzwembaden extra activiteiten voor kinderen zoals een instuif met leuke aquasporten. Vaak zijn er ook meer mogelijkheden om vrij te zwemmen. Extra veel tijd dus om lekker te gaan zwemmen met het hele gezin!

Tip: Check voor vertrek even goed waar je wanneer terecht kunt om vrij te zwemmen.

Veel waterplezier! en ontdek via de roze website button, nog meer (natuur)zwemplekken Naar de website