Leve de koning, Hoera, hoera, hoera! Eropuit met de kids op Koningsdag

9 april 2024
Leve de koning, Hoera, hoera, hoera! Eropuit met de kids op Koningsdag 2024! Wij hebben de leukste tips en adresjes voor je verzameld in en om Zwolle.
Koningsdag Kidsproof Zwolle 2023
KONINGSDAG IN ZWOLLE 2024

Koningsdag Asserdorperplein

Koningsdag op het Assendorperplein 2024 wordt weer een geweldig feest met niet alleen een muziekprogramma, maar ook nog met een knus kinderprogramma. Het kinderprogramma wordt actief maar ook gezellig knus en start ’s ochtends om 9.00 uur met de kinderkleedjesmarkt tot 12.00 uur. Let op: voor een plekje moeten verkopertjes zich inschrijven!

Koningsdag Park Eekhout 2024

Ook dit jaar is er in Park Eekhout tijdens koningsdag een programma vol activiteiten! Vanaf 09.30 uur kunnen de kids met hun kleedje en spullen een plekje zoeken, vanaf 11.00 uur is het gehele park geopend. Vanaf 12.00 uur wordt het programma officieel geopend met veel muziek. De hele dag door zijn er workshops, poppenkast, fietsdraaimolen, schmincken en nog veel meer leuke kinderactiviteiten!

Kleedjesmarkt Diezerpromenade

Op Koningsdag genieten we volop van de kleedjesmarkt op de Diezerpromenade. Gelukkig gaat de markt dit jaar ook weer door, dus verover een plekje samen met de kids en zoek je leukste rommeltjes bij elkaar om te verkopen.

Koningsdag Zwolle Zuid

Ook op 27 april organiseert de BG Activiteiten van v.v. SVI  weer de jaarlijkse Koningsdag Optocht, Kinderspelen, Kleedjesmarkt en zijn er Springkussens en vele andere activiteiten op sportpark “de Siggels” in Zwolle-Zuid
’s Morgens om 9.30 uur vertrekt vanaf de Oude Deventerstraatweg onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Kunst Na Arbeid, een bonte stoet van kinderen met versierde fietsen.

Konigsdag Twistvlietpark Stadshagen 
De kleedjesmarkt in en rondom het Twistvlietpark in Stadshagen is inmiddels niet meer weg te denken van Koningsdag.
Dit jaar wordt er weer sinds lange tijd Koningsdag georganiseerd in het Twistvlietpark. Vanaf 8.00 uur is iedereen van harte welkom om een plekje in het park te zoeken om zijn of haar spulletjes te verkopen. Naast de kleedjesmarkt is er ook een food-court, met een foodtruck voor een heerlijke snack en de mogelijkheid om koffie of thee te kopen.


Koningsdag Ommen, Dalfsen, Kampen en Hattem
Oranjetompoucen, kleedjesmarkt, vrijmarkt, speelgoed verkopen, koningsdagspelletjes, koningsdagfeest… wij houden ervan! Niet alleen in Zwolle, maar ook in Ommen, Dalfsen, Hattem en Kampen worden diverse oranjefeesten georganiseerd. Ontdek de activiteiten hier.

Naar de website