In de buitenlucht! De 5x leukste Maisdoolhoven rondom Zwolle.

5 augustus 2020
In de buitenlucht bewegen! Samen speuren, verdwalen en beleven in de leukste maisdoolhoven in en rondom Zwolle! Dit zijn onze 5 favorieten...
Maisdoolhof De Dolle Deel

De Dolle deel

Wat een heerlijke plek is dit! Van een super groot en tof Maisdoolhof tot bloemrijke pluktuin. Na het verdwalen, speuren en plukken kan je bij hun heerlijk op het terras ploffen. In de aangrensende tuin kunnen de kids naar hartenlust spelen. Dichtbij Zwolle en een echte aanrader!


Maisdoolhof Blokzijl

Voor alle leeftijden genoeg uitdaging! Met maar liefst 3 maisdoolhoven! Beginnen jullie met de makkelijkste, of ga je direct op zoek naar de uitgang in de moeilijkste variant? Naast deze maisdoolhoven hebben ze ook een Blotevoetenpad. Geniet van iets lekkers op het terras, terwijl de kinderen zich vermaken op het speelterrein met zandbak, skelterbaan, springkussen en touwbruggen!


Groot Sallands Maisdoolhof

Ga op avontuur in het Groot Sallands Maïsdoolhof in Lemelerveld. Overwin de metershoge maïsplanten en bereik het middelpunt van het doolhof! Rust even uit en beklim de uitkijktoren, van waar je een geweldig uitzicht hebt over het doolhof en de omgeving.

Interactief Maisdoolhof

Het maisdoolhof van de Drentse Koe is uitgebreid met een uniek interactief spel voor jong en oud! In het doolhof staan 8 kinetische zuilen die je zelf aan moet ‘pompen’! Je hoort dan een liedje, gevolgd door leuke boerderij vragen voor zowel kleintjes als volwassenen.

Maisdoolhof Kas van Kaat

Dwaal rond in de gangen van het maisdoolhof van de Kas van Kaat. Zoek de letters bij elkaar en vorm een woord. Heb je alle letters gevonden lever je kaart in bij de horeca en krijg een heerlijk glas ranja!

Veel plezier met verdwalen en speuren! ;) 
Denise & Co.

P.s. Zin in nog meer natuuruitjes? Klik op de roze website button hieronder. Naar de website