In de buitenlucht! De 5x leukste Maisdoolhoven rondom Zwolle.

22 juni 2023
In de buitenlucht bewegen! Samen speuren, verdwalen en beleven in de leukste maisdoolhoven in en rondom Zwolle! Dit zijn onze 5 favorieten...
Maisdoolhof De Dolle deel

De Dolle Deel

Weer terug! Van pluktuin, maisdoolhof tot een heerlijke plek voor het gezin! Dolle boel op de Dolle Deel! Het maisdoolhof is geschikt voor jong en oud. De kronkelige paden leiden je door het doolhof... Kinderen krijgen een puzzel speurtocht mee voor onderweg en ook aan de kleintjes is gedacht! Met dit jaar een extra uitdaging; kraak jij de code en open je de  schatkist? Dan mag je een verrassing meenemen naar huis.

Buitenplaats TOF

Buitenplaats TOF in Zwolle is een buiten beleving. Dwalen in het maisdoolhof, een rondleiding over de boerderij van boer Henk of een bootcamp van personal trainer Jenny. Buitenplaats TOF biedt een totaalpakket van activiteiten.


Maisdoolhof Blokzijl

Voor alle leeftijden genoeg uitdaging! Met maar liefst 3 maisdoolhoven! Beginnen jullie met de makkelijkste, of ga je direct op zoek naar de uitgang in de moeilijkste variant? Naast deze maisdoolhoven hebben ze ook een Blotevoetenpad. Geniet van iets lekkers op het terras, terwijl de kinderen zich vermaken op het speelterrein met zandbak, skelterbaan, springkussen en touwbruggen!


Groot Sallands Maisdoolhof

Ga op avontuur in het Groot Sallands Maïsdoolhof in Lemelerveld. Overwin de metershoge maïsplanten en bereik het middelpunt van het doolhof! Rust even uit en beklim de uitkijktoren, van waar je een geweldig uitzicht hebt over het doolhof en de omgeving.

Interactief Maisdoolhof

Het maisdoolhof van de Drentse Koe is uitgebreid met een uniek interactief spel voor jong en oud! In het doolhof staan 8 kinetische zuilen die je zelf aan moet ‘pompen’! Je hoort dan een liedje, gevolgd door leuke boerderij vragen voor zowel kleintjes als volwassenen.

Veel plezier met verdwalen en speuren! ;) 
Denise & Co.

P.s. Zin in nog meer natuuruitjes? Klik op de roze website button hieronder. Naar de website