icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

12x tips voor in de Meivakantie! Wat gaan jullie doen?

21 april 2021
Ook deze meivakantie wordt anders dan normaal. Toch willen we graag leuke dingen met onze kinderen doen. In deze meivakantie blog heel veel toffe tips en activiteiten voor in en om huis, om samen mooie herinneringen te maken!
Meivakantie tips!

25 toffe meivakantietips!

Ook deze meivakantie wordt anders dan normaal. Toch willen we graag leuke dingen met onze kinderen doen. Kies daarom in de meivakantie voor elke dag één echte highlight met deze toffe vakantietips!
Maak herinneringen 


Lente speurtocht

Kasteel Cannenburch heeft elk seizoen een andere speurtocht door het Kasteelpark. Leuk voor in de vakantie! Gewapend met een visnetje probeerden wij de nieuwe lentespeurtocht uit. Ons oordeel: dikke aanrader!


12x Gratis uitjes Zwolle

Een gezellige uitje met de kids hoeft gelukkig niets te kosten. Veel favoriete uitjes voor kinderen in en rondom Zwolle zijn helemaal (of bijna) gratis! Sam& heeft ons gevraagd om een aantal leuke low-budget tips te verzamelen.
Ontdek ze hier 

Fruittuin Verbeek weer open!

Eindelijk! Niet alleen zijzelf, maar ook onze kids staan al te popelen. Fruittuin Verbeek gaat 29 April weer open met hun fijne terras, heerlijk gebakken appeltaart en met hun boomgaardspeeltuin! Zien wij jullie daar?
Lees meer Super social meivakantie

Dans, speel en doe mee met de leukste online activiteiten van Beeld en Geluid. Ontmoet YouTuber Korthom, volg de TikTok-dansworkshop en download het social-spel en beleef samen een te gekke meivakantie!
Check het hele programma 

Naar de pilotenschool

Hoe hard mag je eigenlijk vliegen met een vliegtuig? En hoe bestuur je een vliegtuig? EasyJet heeft een super gave online pilotenschool gemaakt en deze opleiding kan je GRATIS volgen! Ready for take off?
Let's go! 

Toffe muzikale workshop

Op 28 april is er een gratis inspiratiesessie van professor Erik Scherder over het positieve effect van muziek voor de ontwikkeling van het kinderbrein. Na afloop is er een toffe muzikale, interactieve gezinsworkshop.
Meld je nu aan 


Nieuw: virtueel bezoek!

Bezoek Verzetsmuseum Junior nu ook online! Maak kennis met de kinderen Henk, Eva, Jan en Nelly. En leer via hen over het dagelijks leven in WO II. De Jodenvervolging, het verzet en het leven in een NSB-gezin. Voor kinderen 9+.


Dikke hit voor in de vakantie!

Favoriet van onze kids! Je kunt heel makkelijk zelf stoepkrijtverf maken! Super leuk om met een kwast op de stoep een kunstwerk te ontwerpen! Wij hebben dit makkelijke recept voor je getest èn met succes!
Zelf maken 

Avond4daagse in de vakantie!

Ook dit jaar gaat de Avond4Daagse er natuurlijk wel eventjes anders aan toe. Wil jij toch een toffe medaille winnen door mee te lopen? Dan kun je een kijkje nemen in onze blog. Zo doe je toch mee en scoor je een medaille!
Geef je hier op 

Kikkerdril vangen? Hoe?

Heb jij al kikkerdril gespot? En wat doe je ermee? Hoe verzorg je de 'drillies'? Vorige jaar waren wij er 'druk' mee en ideaal voor als je nog een spreekbeurt moet houden! Lees hier onze ervaring van vorige jaar!
Lees onze tips! 


Wat hebben wij ze gemist! Onze favoriete horeca plekjes!


11x terras met speelplek

Ideaal nu voor de meivakantie, onze favoriete terras hotspots in en rondom Zwolle met de kids. De meeste gaan 28 april weer open, reserveren raden wij je aan, waar het kan! :) Fijn samen genieten!

Wat zijn de leukste en lekkerste adresjes in en rondom Zwolle? Voor een plekje om te lunchen of om gewoon een kop koffie te drinken. Ontdekhier onze tips voor kindvriendelijke restaurants & plekjes.


Lente tips!

Nog meer toffe lijstjes, uitjes ontdekken? klik op de roze website button hieronder! Naar de website