De 8x leukste pannenkoekenrestaurants in en om Zwolle

17 februari 2022
Pannenkoeken eten: één groot feest! In en om Zwolle zijn heel veel leuke pannenkoekenrestaurantjes te vinden, zowel in de stad als in de natuur. Voor als je geen zin hebt om te bakken, wij hebben een aantal gezellige adresjes in Zwolle en omgeving voor je gevonden! Onze 8 favoriete adresjes vind je hieronder!
Pannenkoekenrestaurants in en om Zwolle

't Mussennest 

't Mussennest in Wapenveld is een gezellig Pannenkoekhuis, waar je heerlijk kunt smullen van alle diverse pannenkoeken.
Ze hebben een groot terras met buitenspeeltuin voor de kids, binnen is het ook goed vertoeven.

Het Pannenkoekschip

'T Pannenkoekschip is al meer dan 30 jaar een plek voor een van de lekkerste pannenkoeken van Zwolle en omgeving. In het kombuis worden de pannenkoeken gebakken en voor de kleine piraten een extra speciale pannenkoek!


De Boskabouter

Pannenkoekenrestaurant de Boskabouter in Nunspeet. Nico woont in Pannenkoekenhuis de Boskabouter. Hij is hier gaan wonen om iedereen gelukkig te maken met zijn heerlijke zelfgebakken pannenkoeken! Van jong tot oud. Of je nou naar de Boskabouter komt om te spelen of te ontspannen, iedereen is welkom om buitengewoon te genieten van de pannenkoeken die Nico met liefde bakt. Wat hij het allerliefste doet, is kinderen die bij zijn pannenkoekenhuis komen extra blij maken


Pannenkoeken Lokate Wijhe

Eigenaar Peter Lokate en zijn enthousiaste team maken zoveel mogelijk gasten van jong tot oud naar de zin! Ze trachten alle zintuigen te prikkelen. Passie, creativiteit en flexibiliteit maken het Pannenkoeken Restaurant Lokate tot een unieke locatie. Met als basis een indrukwekkende decor & magische sfeer. Wist je dat er ook getoverd wordt?

Kidsproof favoriete pannenkoeken


De Ridderhof

In de Ridderstraat in Hattem, tegenover het bakkerijmuseum, is een monumentaal pand omgetoverd in een sfeervolle en gezellige pannenkoekenbakkerij en kiprestaurant. Vanaf het terras is er een uniek uitzicht over de uitgestrekte uiterwaarden van de IJssel.

De Snoepert

De boerderij is een echt familiebedrijf. De authentieke sfeer vind je dan ook terug in de boerderij en in de de pannenkoeken.
Deze worden bereid met dagverse ingrediënten; verse groente, vers fruit, heerlijk gerookt buikspek, prachtige volle salami en natuurlijk de enige echte Drentse boerenmetworst die je ook in de boerderij kunt kopen.


De Nieuwe Brug

De Nieuwe Brug is een sfeervol familie restaurant aan de voet van de lemelerberg in het toeristische Ommen. Ze staan bekend om hun goede en prijs vriendelijke keuken. Bij het restaurant hebben zij een mooie speeltuin voor de kinderen waar ze zich kunnen uitleven.

Geen officiele pannenkoeken restaurants, maar ook hier kan je een heerlijke pannenkoek eten:

Bistro de Stadshoeve

Bij Bistro de Stadshoeve proef je het oergevoel. En dat is lekker! Alles wat ze doen is eerlijk en puur en komt uit een goed hart. De ingrediënten komen uit eigen tuin en van biologische boeren uit de buurt die goed voor hun producten zorgen. Bij de bistro kan je terecht voor een heerlijk kop koffie met eigen gemaakte lekkernijen, lunch, borrel, drie-gangen diner of voor de kids de american pancakes! 

Wil je thuis lekker aan de slag? Dit is wel heel leuk om samen te maken met de kinderen. Bananen-pannenkoekspies.
Kijk voor nog meer heerlijke restaurantjes in onze uit eten categorie.

Eetsmakelijk! Naar de website