• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

10x Spetterende openluchtbaden op een rij. Veel zwem plezier!

24 juni 2024
Met een heerlijke lange zomer voor deur, hebben wij alle openluchtbaden rondom Zwolle voor je op een rijtje gezet! Check ze snel hieronder. Ken jij ze al? Allemaal?
Heuveltjesbosbad Balkbrug
Openluchtbad NatNatNat Zwolle
Het openlucht zwembad in Zwolle is een heerlijke plek om met mooi weer te vertoeven met de kids! Het zwembad hanteert wel een ledenbestand, wat inhoudt dat je lid moet worden en niet zo maar naar binnen kunt. Het heeft heerlijke baden en een grote ligweide.

Openluchtbad Hasselt
Een heerlijk openluchtbad om met het hele gezin te zwemmen! Zwembad Ariën Prins van Wijngaarden in Hasselt. Het openluchtzwembad is met verwarmd water (28 graden). Daarnaast beschikken zij over een speeltuin, springkussen, glijbaan en nog meer!

Openluchtbad de Welters
Dit zwemseizoen kan je weer gebruik maken van alle faciliteiten van dit zwembad! Ze hebben een kleuterbad, instructiebad met grote glijbaan, 25 meterbad waar je onder andere baantjes kunt trekken, grote zonneweide en een kantine.

Openluchtbad Nieuwleusen
Zwembad De Meule is een openluchtzwembad in Nieuwleusen met twee grote baden en een peuterbad. Een aangenaam zwembad voor recreatieve zwemmers en banenzwemmers.

Openluchtzwembad de Tippe
Openluchtzwembad de Tippe in Heino heeft, naast een prachtige ligweide maar liefst drie verwarmde baden: een wedstrijdbad, een ondiep bad en een peuterbad.
Een toffe glijbaan en een horecapunt!

Openluchtbad de Tippe

Openluchtzwembad Gerner in Dalfsen
Met mooi weer kan je hier heerlijk buiten zwemmen. Op loopafstand van Buitenplaats Gerner bevindt zich het openluchtbad van de gemeente Dalfsen. Het zwembad heeft twee grote baden met glijbaan en duikplank en een peuterbad. Ook is er een zonneweide en een kiosk waar (koude) lekkernijen gekocht kunnen worden.

Heuveltjesbosbad Balkbrug
Het Heuveltjesbosbad is mooi gelegen in het Reestdal. Door de gunstige ligging tussen de bomen, is het bij een beetje zon al goed vertoeven op het zwembad.
Het heeft verwarmde zwembaden, grote speeltuin, een horecapunt, is rolstoeltoegangkelijk en ligt in een prachtige omgeving. Een echte topper dus om heerlijk met de kids te zwemmen!

Openluchtbad Olde Vechte
Het openluchtbad heeft twee heerlijke zwembaden met een grote glijbaan en duikplank. Daarbij een fijne ligweide met springkussen.

Bosbad de Paasbergen
Liggend in het Dwingelderveld, openluchtzwembad Boasbad de Paasbergen.
Het openlucht heeft glijbanen, een peutergedeelte, duikplanken, snackbar, beachvelden en een mega ligweide. Nu ook met een heel tof belevingspark erbij!

Bosbad Vledder
Het bad ligt geheel beschut in een bosrijke omgeving. Bosbad Vledder bestaat uit twee bassins, een peuterbad en een familiebad. De beide bassins worden omringd door een grote zonneweide en een zandstrand. Er is dus ruim plaats om te zonnen en er is gratis Wifi beschikbaar!

Meer zin in een strand? Check hier onze strandjes in de buurt van Zwolle! Naar de website