Valentijnideetjes voor kids!

25 januari 2024
Op zoek naar originele of creatieve cadeautjes? Wij hebben een paar leuke tips & ideeën voor je verzameld!
Kidsproof Valentijn
Ben je op zoek naar een origineel of creatief Valentijns cadeautje of inspiratie om er een gezellige dag met het gezin van te maken? 
Wij hebben een aantal leuke tips & ideeën voor je verzameld!
 
• Zoek samen een mooie lange tak met uitlopers. Zet ‘m thuis in een vaas (verf ‘m eerst even wit) en hang er met zilverdraad roze en rode zelfgemaakte papieren hartjes in. Verzin om de beurt een lieve boodschap voor elkaar en schrijf deze op de hartjes. 
 
• Wil je zoon of dochter iemand een Valentijnskaart sturen? Deze wordt nog leuker met een lief Valentijns gedichtje erop! 
 
• De liefde gaat door de maag… bak samen met je kinderen koekjes in de vorm van een hartje, muffins of cupcakes en versier ze met glazuur, hartjes-decoratie, marsepein of schrijf er lieve en grappige woordjes op met een glazuurpen.
 
• Knutsel een mooi sfeerlichtje met hartje die gezellig de hele dag kan branden! En met lieve aardbeientoorntjes als ontbijt erbij begint de dag pas écht goed. Mmhhh...
 
• Even lekker naar buiten? Maak een winter-Valentijnspeurtocht! Laat je kids vragen beantwoorden en leidt ze zo naar plekjes waar een lief klein cadeautje voor ze verstopt ligt…
 
• Heb je nog een mooie glazen vaas, fles of potje? Doe er lekkere snoephartjes in met een lief kaartje eraan. De dag van jouw Valentijn kan niet meer stuk!
 
•  Of maak deze speciale Valentijnsdag piñata: stop kleine snoephartjes in een ballon, blaas hem op en laat je kind er leuke hartjes, briefjes of stickers op plakken. Wie hem krijgt mag hem stuk slaan met een pollepel. En dan natuurlijk samen de snoephartjes opeten!
 
Meer inspiratie, tips en ideeën vind je in onze Valentijns rubriek.
 
Fijne Valentijnsdag!
Naar de website