Zoveel leuke clubjes in en om Zwolle!

Zoveel leuke clubjes in en om Zwolle!

Ontdek hier welk CLUBJE of vereniging bij jouw kind past. Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, yoga, musicalles, zwemles, honkbal en nog veel meer in en om Zwolle!

Filteropties

TYPE CLUBJE
Leeftijd
Locatie
totaal 42 resultaten
Pagina: 12
totaal 42 resultaten
Pagina: 12

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Zwolle?

In de omgeving van Zwolle, Kampen en Dalfsen is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Zwolle heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Zwolle, Kampen en Dalfsen

Op Kidsproof Zwolle vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen!