Peuter Sport ZwolleTerug naar het overzicht

Ouder en kind gym
Bij Peuter Sport Zwolle maken peuters van 1,5 tot 4 jaar onder leiding van de ervaren en gediplomeerde leidster Gerdien Stamhuis kennis met de basisvormen van bewegen. Bij Peuter Sport Zwolle doen de peuters dit onder begeleiding van hun moeder, vader, oma, opa of oppas.

Spelenderwijs krijgen de peuters afwisselende en uitdagende bewegingssituaties aangeboden en kunnen ze naar hartelust lopen, rennen, springen, hangen, klimmen, klauteren, duikelen, balanceren en gooien. Er wordt met spelmateriaal gewerkt, maar ook met matten, banken, touwen, wandrek en springkasten.

Een proefles mag je samen met je peuter geheel vrijblijvend mee doen. Zin om mee te doen? Klik op de paarse button om je in te schrijven!Peuter sport Zwolle

Snavel van Emekamp 35
Zwolle
Openingstijden Woensdagmorgen: van 9.00-9.45 uur, 9.45-10.30 uur en van 10.45 – 11.30 uur Vrijdagmorgen: van 9.00-9.45 uur, 9.45-10.30 uur en van 10.45 – 11.30 uur Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YAY! ZOMERVAKANTIE

YAY! ZOMERVAKANTIE

Het is ZOMER en VAKANTIE! Wij hebben nog even zomervakantie en met de aankomende HITTEGOLF hebben wij een aantal hele fijne verkoelende blogs, vol tips!

Check het hier!