Elevation Freerun!Terug naar het overzicht

Freerunning voor kinderen vanaf 3-4 jaar!
Als enige in NL bieden wij los van lessen vanaf 8 jaar, ook lessen aan voor kinderen vanaf 3 jaar! Zij zijn gefundeerd op het relationele aspect: wij vinden het erg belangrijk een veilige omgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

De kids lessen richten zich daarom vooral op het spelenderwijs ontdekken van freerunning. We maken gebruik van matten, kasten, springblokken enz. Zo leren kinderen hoe ze goed moeten rollen, als een echte freerunner springen over een parcours en hoe zij obstakels kunnen overwinnen. Met hulp is er ook altijd tijd om een toffe salto te doen! Er is in deze lessen veel ruimte voor het kind – ze leren nieuwe dingen, mogen zelf uitproberen, en de les wordt vaak afgesloten met een spelletje.

Daarbij werken wij vanuit de gedachtegang dat iedereen waardevol is en dat iedereen recht heeft op het kunnen ontwikkelen van zichzelf. Ook zijn zij kidsproof doordat we een hele bijzondere samenwerking hebben met een organisatie die kinderen redt uit armoede meer weten hierover?

Klik op de roze website button voor meer info!

Elevation Freerun

Bankastraat 19
8022PV Zwolle
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst!

Hallo Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de herfst hier!