icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Tennisvereniging PAFTerug naar het overzicht

Kom kennismaken met de sport tennis bij Tennisvereniging PAF in Zwolle!
Tennisvereniging PAF doet mee met het 'tenniskids' programma, waardoor kinderen vanaf 5 jaar spelenderwijs kennis kunnen maken met de tennissport. Naarmate ze meer gewend raken, veranderen de baanlengte, racketlengte en verschillende soorten ballen. Ook gaan ze op een steeds groter veld spelen! 

Er wordt gespeeld in groepen van 8 kinderen, en de lessen duren 50 minuten. Tennisrackets kunnen ook geleend worden, dus je hoeft alleen goede sportschoenen en kleding mee te nemen.

Naast Tenniskids zijn er ook andere jeugdtrainingen en ook verschillende jeugdtoernooien. Denk bijvoorbeeld aan een Ouder & Kind Toernooi of de Tennis Kids World Tour.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: een sportoutfit voor je kind nodig? Kijk verder op onze website voor een overzicht van coole kinderwinkels in de buurt!

Tennisvereniging PAF

Marsweg 4
8013 PD Zwolle
Openingstijden Kijk voor meer info over de lestijden op de website! Prijs De contributie is vanaf €50 per kalenderjaar Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De ZOMERVAKANTIE staat voor de deur!

De ZOMERVAKANTIE staat voor de deur!

Het is ZOMER en bijna VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop ze zich vervelen. Check onze 18x zomerse tips en activiteiten!

Naar de tips!