Waanders in de BroerenTerug naar het overzicht

Een parel van een boekenwinkel en meer...
Waanders In de Broeren is veel meer dan een boekwinkel. Het is een ongekende wereld, ofwel in een oude kerk waarin je verrassend kunt winkelen, lekker kunt eten en drinken in de brasserie of genieten van een tentoonstelling samen met je kids! 

Speciaal voor de kinderen is er een warm paradijsje vol boeken en mooi speelgoed gecreëerd. Met krukjes en kussen waar je niet kunt stoppen met kijken naar al die prachtige kinderboeken. Daarnaast zijn er luisterboeken met koptelefoons die de kinderen mogen luisteren. 

Bij Waanders blijven ze je verrassen, niet alleen met een steeds wisselende boekencollectie, maar ook met een continu veranderend assortiment cadeauartikelen. 
Nieuwsgierig wat Waanders in de Broeren nog meer te bieden heeft? Klik op de "paarse" button om naar hun website te gaan.

Tip! Na het struinen tussen alle boeken zin gekregen in iets te eten en te drinken? In Waanders zit een heerlijke Brasserie! en je kan zelfs wat lekkere delicatessen mee naar huis nemen!

Waanders in de Broeren

Achter de Broeren 1-3
8011 VA Zwolle
Openingstijden Maandag 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag:10.00 – 18.00 uur
Zaterdag:10.00 – 18.00 uur

Op winkelzondagen is Waanders In de Broeren geopend van 13.00 – 17.00 uur.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit met de bus in de vakantie!

Eropuit met de bus in de vakantie!

Onze kinderen vinden de bus echt fantastisch. Die van jou ook? Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met een bushalte in de buurt.

Ontdek ze hier