Speelkleed ZwolleTerug naar het overzicht

Pre-order | Hoe leuk is dat! Het officiële speelkleed van onze stad Zwolle!
Lekkere snoepjes halen bij het Balletjeshuis, racen langs de stadsgrachten en hierna een bezoek brengen aan Dinoland. Hierna via de ijsselhallen naar het PEC stadion om een wedstrijdje te bekijken. Het kan allemaal op het speelkleed van Zwolle.

De Speelkleden van City-Play

Met minimaal 20 iconen per stad en het gebruik van meer dan 50 kleuren haal je een uniek item in huis. Ieder kleed, ook wel speeltapijt of verkeerskleed genoemd,  heeft het ruime formaat van 115 cm x 175 cm, is uitstekend afgewerkt met anti-slip aan de onderzijde en is recyclebaar. Speelkleden stimuleren ook tal van vaardigheden van je baby, peuter of kleuter maar het is natuurlijk vooral heel erg leuk. De speelkleden zijn gemaakt van anti allergenen en milieuvriendelijke stoffen.

De speelkleden van City-Play zijn leerzaam, leuk en herkenbaar. Voor kinderen maar ook voor ouders en opa’s en oma’s door de unieke details en specifieke kenmerken die door makers zijn verwerkt. Op het speelkleed van Zwolle kan je kindje heerlijk ontspannen en heeft ook alle ruimte om allerlei nieuwe dingen te ontdekken. Het leert bijvoorbeeld voor het eerst kruipen of ziet voor het eerst het stadion van PEC op het speelkleed van jouw stad Zwolle, hoe gaaf!

Je kan het kleed nu pre-orderen. Klik op de roze website button voor meer info!
 

 

 

Van ieder speelkleed van Zwolle gaat er € 1,- naar een lokaal goed doel voor kinderen

City PLay

Curieweg 5
3208 KJ Spijkenisse
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst!

Hallo Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de herfst hier!