icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Kunstopdoek.nlTerug naar het overzicht

Stimuleer de fantasie en creativiteit van je kinderen met kunst op doek voor de kinderkamer.
Kennen jullie het Zwolse Kunstopdoek.nl al? Zij stimuleren de fantasie en de creativiteit van je kinderen door middel van een kunstwerk op de kinderkamer.

Wat is Kunstopdoek.nl?
Kunstopdoek.nl is het ideale adres om op je gemak kunst te shoppen. Je vindt er altijd een kunstwerk op doek voor een betaalbare prijs.

Vol enthousiasme volgen hun trendwatchers alle grote galeries, musea, designtijdschriften en invloedrijke kunst- en woonbeurzen. Ze pakken de belangrijkste kunst en woontrends eruit en maken hiervoor trendcollecties met bijpassende wanddecoratie.

Collectie speciaal voor kinderen 
Zo bieden zij continue nieuwe inspiratie schilderijen en kunstfoto’s die jij vervolgens als Kunst op Doek aan de muur kunt hangen. Speciaal voor Kidsproof.nl hebben zij een collectie samengesteld met werk aan de muur voor kinderen.
Goed om te weten: alle afbeeldingen zijn in meerdere formaten verkrijgbaar. Op zoek naar een XXL formaat schilderij? Geen probleem!

Makkelijk wisselen
Als je eens wat anders wilt hoef je dankzij de unieke wisseldoek lijst geen nieuwe gaten te boren. In een handomdraai geef je jouw interieur een andere signatuur. Ideaal dus als wanddecoratie voor de kamer van je opgroeiende kind!
 
Elk kunstwerk op doek wordt volgens jouw opgave op maat gemaakt. De bezorgkosten nemen zij bovendien voor eigen rekening.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de hele collectie via de roze websitebutton.

Tip! Kies doeken met een standaard formaat en ruil voor meer variatie van doek met broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes!

Kunstopdoek.nl


Zwolle
Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs