• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Haas met wortel schminkTerug naar het overzicht

De wortelschmink op de vinger maakt dit haasje extra leuk!
Wat heb je nodig?
Schmink in de kleuren wit, bruin, zwart, oranje en groen. Verder een penseeltje en een sponsje om de schmink aan te brengen.

Hoe ga je te werk?
Trek eerst met het penseeltje de bruine lijnen op het voorhoofd en de onderkant van het gezicht. Maak ook de neus bruin en schmink de haartjes op de bovenkant van de neus. Neem nu het sponsje en vul hiermee de omtrek in met witte schmink (wangen, kin, boven de lip en het voorhoofd). Teken daarna met het penseeltje en de zwarte schmink de tandjes, de spikkels boven de lip en de snorharen. Zorg ervoor dat je alle kleuren goed laat drogen voor je met de volgende begint!

Tot slot maak je van de vinger een wortel door deze eerst helemaal oranje te maken met de oranje schmink. Gebruik hiervoor het sponsje. De groene sprieten op de hand maak je het makkelijkst met het penseeltje. Breng tot slot nog wat zwarte en witte accenten op de wortel aan met het penseeltje en je wortel is klaar! Eet smakelijk haasje!
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!