Marshmellow popsTerug naar het overzicht

Deze marshmellow pops zijn makkelijk te maken en leuk voor het kerstdiner op school!
We krijgen bij Kidsproof nooit genoeg van makkelijke recepten voor het kerstdiner op school. Collega Annemarie maakte deze marshmellow pops: een stuk makkelijker dan de cakepops en toch helemaal hip!

Wat heb je nodig:
- een zak met marshmellows
- smeltchocolade (van die handige blokjes die je in de magnetron kunt opwarmen)
- lolliestokjes, eetbare stokjes of van die leuke zuurstok-stokjes
- sprinkles voor de versiering

Hoe maak je de marsmellow pops:
Smelt de chocolade volgens de gebruiksaanwijzing in de magnetron. Prik de stokjes in de marshmellows en hou je marshmellows-op-een-stokje één voor één horizontaal boven je bakje met gesmolten chocola. Tip: dip ze niet in het bakje, grote kans dat je veel te veel chocola op je marshmellow krijgt. Smeer met een mes de chocolade mooi gelijkmatig rondom de marshmellow. De onderkant kun je beter vrij laten. Hou nu je marshmellow boven een bakje sprinkles en strooi met een schone hand de sprinkles aan alle kanten over de marshmellows. Nu kun je de gewoon neerzetten op een bordje en even laten drogen. Klaar is kees!

Veel plezier op school!
Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente uitjes in en om Zwolle!

Lente uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in en om Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!