Bistro de Stadshoeve ZwolleTerug naar het overzicht

Proef en Beleef het Oergevoel bij Park & Bistro de Stadshoeve in Stadshagen.
Bij Bistro de Stadshoeve proef je het oergevoel. En dat is lekker! Alles wat ze doen is eerlijk en puur en komt uit een goed hart. De ingrediënten komen uit eigen tuin en van biologische boeren uit de buurt die goed voor hun producten zorgen.

Koffie, Lunch & Diner

Bij de bistro kan je terecht voor een heerlijk kop koffie met eigen gemaakte lekkernijen, lunch, borrel, drie-gangen diner of gewoon een lekkere pannenkoek het maakt niet uit, bij de bistro stap je namelijk uit de hectiek van alledag, geniet je van de natuur en hoor of zie je waar dat (h)eerlijke eten vandaan komt.

Ondertussen maken de kinderen kennis met de vrijheid en onbezorgdheid van het buitenleven. En dit alles is dicht bij huis, in Park de Stadshoeve – Stadshagen. Binnen in de bistro is het voor de kids ook heerlijk vertoeven met een gezellige speelhoek.

Leuk! In de Bistro en in het gehele park werken ze met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zij zorgen ervoor, dat zij onderdeel uitmaken van de arbeidsmarkt.

Park & Bistro de Stadshoeve

Arendshorstlaan 23
8043 VE Zwolle
Openingstijden Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars(vakantie) uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars(vakantie) uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!