Wereld restaurantTerug naar het overzicht

Heerlijk met het hele gezin eten? Fushion Plaza heeft bijna alles! en heel kindvriendelijk!
Fusion Plaza Zwolle, gelegen op de Lichtmis net buiten Zwolle, is een gezellig, sfeervol en kindvriendelijk restaurant met een ruim assortiment aan voorgerechten, salades, warme gerechten, sushi, fruit, ijs en nagerechten. Je kunt 2,5 uur lang onbeperkt genieten van het door de vakkundige chefs bereidde vis en/of vlees van de Teppan Yaki (bakplaat) en de Grill. Natuurlijk kun je zelf ook een gerecht samenstellen met de groentes, vis en vlees uit het wokbuffet, waarna het met de door je gekozen saus door een van de chefs tot een heerlijk gerecht gewokt wordt.

Daarnaast heeft Fusion Plaza ook een breed assortiment aan (fris)dranken. Van koffie, thee tot aan de verse jus d'orange, cassis, cola en de koude slush puppy kun je vinden in het drankenbuffet. 

Zijn de de kids uitgegeten en wil je nog rustig blijven genieten? Er is een grote speelkamer met speeltoestellen én een minibioscoop.
Buiten is er ook een grote speeltuin.

Nieuwsgierig of reseveren? Klik op de roze website button!

Fusion Plaza

Noordelijke Ruitenweg 1
8035 RK Zwolle
Openingstijden Zie website! Prijs Voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar betaalt je € 1,80 per levensjaar.
Kinderen tot en met 2 jaar eten en drinken gratis mee.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!