Huiskamer met lekkers!Terug naar het overzicht

Ontdek het heerlijke huiskamers gevoel bij het Kattencafe Skatjes!

Skatjes & Kids 

Bij Kattencafé Skatjes kunnen gasten gezellig kletsen, iets drinken, high tea’en en bovenal tot rust komen. Hun kattencafé is als een huiskamer; er hangt een gezellige en relaxte sfeer. Sommige gasten vinden het leuk om met kinderen langs te komen bij Kattencafé Skatjes. Dat vinden zij hartstikke gezellig en zij hebben daarvoor een speciale kindertafel.

Kattencafé Skatjes is alleen toegankelijk voor kinderen van 4 jaar en ouder. Kinderen onder deze leeftijd zijn helaas niet voldoende in staat om onze huisregels te begrijpen en na te leven. Als je toch graag het café wil bezoeken met een kindje van 3 jaar of jonger, dan adviseren we om doordeweeks tussen 10:00 en 11:00 uur op reservering langs te komen. We vragen je om je kind te allen tijde te begeleiden. 

Wil je hun café bezoeken met kinderen tussen de 4 en 12 jaar, reserveer dan telefonisch de kindertafel. Zij laten maximaal vier kinderen tussen de 4 en 12 tegelijkertijd in het kattencafé toe, om de rust van de katten te waarborgen. 

Nieuwsgierig naar het lekkers en de katten? Klik op de roze website button.

Kattencafe Skatjes

Korte Smeden 18
8011 VC Zwolle
Openingstijden Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente uitjes in en om Zwolle!

Lente uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in en om Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!