Pannenkoeken De BoskabouterTerug naar het overzicht

Heerlijk spelen en pannenkoeken eten bij restaurant de Boskabouter in Nunspeet.

Pannenkoekenhuis de Boskabouter 

Nico woont in Pannenkoekenhuis de Boskabouter. Hij is hier gaan wonen om iedereen gelukkig te maken met zijn heerlijke zelfgebakken pannenkoeken! Van jong tot oud. Of je nou naar de Boskabouter komt om te spelen of te ontspannen, iedereen is welkom om buitengewoon te genieten van de pannenkoeken die Nico met liefde bakt. Wat hij het allerliefste doet, is kinderen die bij zijn pannenkoekenhuis komen extra blij maken.


Speelweide

Uitgegeten? De kids hoeven je niet te vervelen in hun restaurant in Nunspeet! Zij hebben een super grote speelweide, dierenweide, skelterbaan en uiteraard een super stoer springkussen! Kom lekker spelen in hun speelweide! Laat je ouders achter op het terras en leef je uit! In de dierenweide vind je geiten, hertjes en kippen. Je mag de dieren voeren en sommigen zelfs even aaien en knuffelen.

Meer info en/of reserveren? Klik op de roze website button!

Tip! Ze hebben ook hele leuke kinderfeestjes

Restaurant de Boskabouter

Elspeterweg 18
8071 PA Nunspeet
Openingstijden Zie website Prijs
 
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars(vakantie) uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars(vakantie) uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!