IJsbeelden festival 2023Terug naar het overzicht

zaterdag 17 december - zondag 5 maart
Wereld van sneeuw, verhalen en ijs tijden het ijsbeelden festival in Zwolle! Betoverend mooi!
Op zoek naar een dagje uit? Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Een adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw bij de IJsselhallen in Zwolle. Want wat hebben wij ze gemist afgelopen jaren!


What a wonderful world

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in een magische wereld van  ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog.

Om lange wachtrijen te voorkomen maken zij gebruik van tijdsloten. Bij het bestellen van de tickets bepaalt u zelf de datum en het tijdstip. Als een tijdslot al vol zit kun je gebruik maken van een andere tijd- of datumkeuze. Zo ben je verzekerd van een entreebewijs op de door u gekozen datum en tijd. Het tijdslot bepaalt alleen in welk tijdzone je naar binnen kunt, jij bepaalt zelf hoelang u verblijft in de vrieshal.

Het Nederlands IJsbeelden Festival is een uniek winter-evenement voor jong en oud! Een geweldig gezinsuitje!

Kaartjes reserveren? Klik op de roze website button.

IJsselhallen Zwolle

Rieteweg 4
8011 AB Zwolle
Openingstijden 17 december 2022 t/m 5 maart 2023 Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes, weekendtips en zwemmen!

Kinderfeestjes, weekendtips en zwemmen!

In deze weken voor zomervakantie valt er vast nog een kinderfeestje te vieren. Komt dat goed uit! Wij hebben een paar toffe tips voor jullie! Naast natuurlijk tips voor het zonnige weekend.

Naar de tips