De Picknicktuin ZwolleTerug naar het overzicht

zondag 13 september
Kom picknicken in de tuin van Zwolle, met heel veel lekkers en volledig Kidsproof!
De zon schijnt weer, dus naar buiten!?? Met je vrienden, collega’s of met het hele gezin: in dé gloednieuwe picknicktuin van Zwolle beleef je de zomer maximaal! Juist in coronatijden hebben we behoefte om met elkaar te zijn, om mooie herinneringen te maken, om weer even zorgeloos te genieten, maar wel 'coronaproof'. Wij hebben iets ludieks bedacht om alle levensgenieters weer een heerlijke middag te bezorgen; 𝗚𝗲𝗻𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝗽𝗶𝗰𝗸𝗻𝗶𝗰𝗸𝗺𝗮𝗻𝗱 𝗼𝗽 𝟭,𝟱 𝗺𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗮𝗳𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱!

In de Picknicktuin creëren we op zondag 19 juli, 2 aug & 13 september een lekkere summer-vibe door middel van fijne (achtergrond)muziek, een saxofonist, leuke picknick games en natuurlijk het belangrijkste; een zeer goedgevulde picknickmand met heerlijke hapjes en drankjes die met liefde en passie gemaakt wordt door het team van Park Paviljoen de Wezenlanden.🍷🎷

𝗛𝗼𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁 𝗵𝗲𝘁?👌
Het concept is simpel. Je bestelt online een door de chef samengestelde picknickmand welke je op zondag 19 juli vanaf 13:00 uur bij Park Paviljoen de Wezenlanden op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit op het Wezenlanden Park (in de buurt van het Park Paviljoen) en wij doen de rest.

Zie jij het al voor je? Onderuit op je kleedje op een heerlijk plekje in het gras met een hapje en een drankje? Op de achtergrond fijne zomerse beats die worden ondersteund door een saxofonist, heerlijk toch?!😍 Daarnaast is De Picknicktuin 100% kids-proof! We zorgen voor diverse kinderactiviteiten en bij tropische temperaturen zorgen we voor sproeiers en extra veel (water)pret.💦

Meer info of reserveren? Klik op de roze website button

Park Paviljoen

Park de Wezenlanden 1
8012 BX Zwolle
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YAY! ZOMERVAKANTIE

YAY! ZOMERVAKANTIE

Het is ZOMER en VAKANTIE! Wij hebben nog even zomervakantie en met de aankomende HITTEGOLF hebben wij een aantal hele fijne verkoelende blogs, vol tips!

Check het hier!