De leukste voorstellingenTerug naar het overzicht

vrijdag 20 oktober - zondag 29 oktober
De leukste theatervoorstellingen in de herfstvakantie van Zwolse theaters.
🍂 De herfstvakantie zal ons trakteren op knusse middagen in het theater, waar we kunnen genieten van hartverwarmende verhalen en prachtige uitvoeringen. De geur van herfstbladeren zal de lucht vullen terwijl we ons onderdompelen in de creatieve wereld van het theater.

Be Kind 6-18 mnd | 22 okt
Be Kind is een intieme theaterervaring voor baby's van 6 tot 18 maanden en hun ouders. In deze vloeiende voorstelling van geluid, kleur en beweging nemen twee circusartiesten je mee op een zintuiglijke reis.
Circustheater voor de allerkleinsten

Rappe de rots 4+ | 23 okt
Voor Rappe is rennen het antwoord op alle vragen. Als hij rent, voelt hij zich sterk, komt hij altijd op tijd en kan niemand hem pakken. Hij blijft maar gaan. Tig keer de wereld rond. Tot hij op een dag BAM! tegen Rots aan botst ...
Een poëtische voorstelling

Benno 8+ | 25 okt
In jeugdopera Benno worden kinderen uitgenodigd in de wondere wereld van de bodemdieren, waar rust, plezier en troost te vinden zijn. Kijken naar bodemdieren kan een tegengif zijn. Voor een druk thuis, een drukke wereld en een druk hoofd.
Een muziekaaltheaterverhaal

Meester Kikker 5+ | 27 okt
Meester Kikker is een gloednieuwe musical voor iedereen vanaf 6 jaar, naar het boek van Paul van Loon. Na het succes van het boek en de film komt dit spannende en grappige verhaal naar Schouwburg Odeon! Die willen jullie niet missen.
Een groot avontuur

Reserveren? Klik op de roze website button.

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Koningsdag in en om Zwolle 2024

Koningsdag in en om Zwolle 2024

Leve de koning, Hoera, hoera, hoera! Eropuit met de kids op Koningsdag! Wij hebben de leukste tips en adresjes voor je verzameld in en om Zwolle.

Nieuwsgierig naar deze Konings-special tips?

Lees ze hier!