Hans & GrietjeTerug naar het overzicht

zaterdag 10 juli
Knibbel knabbel knuistje, wie knabbelt er aan mijn huisje in Theater de Spiegel?
Zing en dans mee met de houtblazers! Wat een vrolijk familieconcert! Vijf houtblazers van Phion en twee acteurs vertellen het beroemde sprookje van Hans en Grietje.

Een spannend verhaal vol bekende kinderliedjes en volkswijsjes. En alle kinderen mogen meezingen en dansen. Een heerlijke middag voor jong en oud, met een kleurrijk en vrolijk decor, in de theaters in Gelderland en Overijssel. Een feest vol fantasie en verbeelding voor jong en oud. Wie heeft er als kind niet gegriezeld bij de gedachte aan de boze heks, nagels gebeten van spanning of Hans en Grietje de weg naar huis wel zouden vinden of gedroomd van een huis van snoep? Het familieconcert Hans en Grietje is gebaseerd op de opera Hänsel und Gretel van de Duitse componist Humperdinck.

Levensgrote projecties
Met diverse kinderliedjes en herkenbare volkswijsjes zingen en vertellen Hans en Grietje, samen met vijf houtblazers, over hun avonturen in het grote bos. Alle kinderen mogen meezingen en dansen op de vrolijke klanken van fluit, hobo, klarinet, fagot en hoorn! Met een kleurrijke en vrolijk decor komt de sprookjeswereld helemaal tot leven.

Samen met de Nederlandse Reisopera, Phion en Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede is dit feestelijke en vrolijke kinderconcert ontstaan.

PS. Wij zijn ook actief op social media! Like Kidsproof Zwolle op Facebook voor nóg meer toffe tips!

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Openingstijden za 10 jul
14.00 tot 14.40 uur
  
za 10 jul
16.00 tot 16.40 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek kinderfestival Nemia

Ontdek kinderfestival Nemia

Op 3 en 4 juli is er een onwijs tof kinderfestival in de binnenstad van Zwolle. Van prachtige voorstellingen tot heerlijk spelen! Met o.a. Dirk Scheele en meer! Ontdek Nemia samen met je kids!

Bekijk het programma