Theater tipsTerug naar het overzicht

vrijdag 16 februari - zondag 25 februari
Tip! Vijf toffe jeugdvoorstellingen zijn er te zien in de voorjaarsvakantie bij de Zwolse theaters.
Tip! Er zijn vijf toffe jeugdvoorstellingen zijn er te zien in de voorjaarsvakantie bij de Zwolse theaters. Ga je niet op wintersport en ben je gewoon lekker thuis met de kids? Geniet van een middag theater bij Zwolse theaters! Hun diverse programma biedt voor ieder wat wils.

Pech 8+
Pech is een muzikale magisch-realistische familievoorstelling over pech waar sommige mensen meer en anderen minder mee te maken krijgen.

Gillivers reizen 8+
In een frisse bewerking van Marije Gubbels komt Gullivers reizen, het beroemde boek van Jonathan Swift uit 1726 op humorvolle wijze tot leven. Een swingende familievoorstelling vol livemuziek, zang en videoprojectie over de vraag: Wat maakt ons mens? Zijn we in al onze wijsheid wel zo wijs? Of kan het allemaal ook anders?

Reainart de V. 7
Het aloude verhaal Reinaert de V. wordt bewerkt door tweevoudig Gouden Griffelwinnaar Simon van der Geest. Het satirische dierenverhaal wordt vertaald naar een klimaatrechtzaak waarin de 'gelijkhebbers' verleid worden tot corruptie, waarin de jeugd opstaat tegen de oude garde. Een multimediale familievoorstelling met de poppenspelers en dansers.

Spaghettitrellen
Theatergroep De Jonge Honden brengt een smeuïge ‘spaghettiwestern’ over een verborgen bladzijde uit de geschiedenis. 

Buurman & Buurman 4+
Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Hun lijfspreuk: ‘A JE TO!’ roept straks de hele zaal luidkeels mee.

Reserveren? Klik op de 'roze' button!

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Openingstijden Zie hierboven de data Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!