Weet je nog, Sammie? 6+Terug naar het overzicht

zondag 25 september
Weet je nog, Sammie? 6+ | Premiere
Na een lang en gelukkig leven is Poes Sammie heel erg moe. Hij gaat liggen op zijn favorietje plekje en ligt heel stil. Han, Lotte en Klaasje zijn erg verdrietig en willen Sammie het beste afscheid van de wereld geven. Weet je nog Sammie? is een speelse, muzikale voorstelling met kleurrijk poppenspel en magische beelden. 

Han, Lotte en Klaasje besluiten op reis te gaan om anderen te ontmoeten die ook iets of iemand hebben verloren en samen uit te zoeken hoe je kunt om gaan met verlies en verdriet. Met goedgevulde rugzakken en een lange lijst met vragen gaat het drietal op pad.

Hoe je dat, afscheid nemen? Hoe bewaar je iemand in je hart? En welke kleur heeft verdriet? Ze reizen door verschillende werelden, waar ze kennismaken met andere culturen en oog in oog komen te staan met bijzondere rituelen, tradities en verhalen rondom afscheid nemen. Ze ontdekken dat verdriet zich niet laat verstoppen en er uiteindelijk écht uit moet. En dat steun van anderen je leert wat troost betekent.

Klik op de roze website button om te reserveren.

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek de herfst tips hier