Nationale VoorleesdagenTerug naar het overzicht

woensdag 25 januari 2023 - zaterdag 4 februari 2023
Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er de Nationale Voorleesdagen.
Boeken zijn belangrijk én plezierig voor peuters en kleuters. Tijdens de Nationale Voorleesdagen, van 25 januari t/m 4 februari 2023, wordt er extra aandacht geschonken aan voorlezen aan kinderen van 0 tot 6 jaar. Ook vanuit Stadkamer willen zij het (voor)leesplezier zoveel mogelijk aandacht geven!? Om deze reden?organiseren?wij tijdens?de Nationale Voorleesdagen een voorleesontbijt, peuterbezoeken en een inspiratiebijeenkomst voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten van groep 1/2.

Voorleesontbijt
Woensdag 25 januari 2023 wordt de aftrap gegeven voor de Nationale Voorleesdagen 2023 met het Nationale Voorleesontbijt, van 9.00 tot 10.00 uur. Geef je op voor het organiseren van een voorleesontbijt en boek indien gewenst een voorlezer: een bekende Zwollenaar, vrijwilliger van de VoorleesExpress, de burgemeester, wethouder of iemand anders uit de politiek.  
Regel je zelf een voorlezer? Meld je organisatie dan ook aan, jullie ontvangen het prentenboek en verdere materialen van Stadkamer.

Activiteiten
Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen met je peuters op bezoek in Stadkamer! Tijdens het bezoek wordt er voorgelezen uit ‘Maximiliaan Modderman viert een feestje' van Joukje Akveld. Na het voorlezen is er een leuke activiteit voor de peuters. De bezoeken vinden op alle vestigingen van Stadkamer Zwolle plaats.

Maak van kleintjes grote lezers!
Natuurlijk is het belangrijk om ook na de Nationale Voorleesdagen te blijven voorlezen. Is je kind nog geen lid van Stadkamer? Meld je kleintje aan tijdens de Nationale Voorleesdagen en ontvang een leuk vingerpoppetje cadeau! Maar het leukste cadeau is natuurlijk dat je kind jarenlang kan genieten van boeken, verhalen, muziek en films.

Stadkamer Centrum

Zeven Alleetjes 1a
8011 CV Zwolle
Openingstijden 25 tot 4 feb Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente uitjes in en om Zwolle!

Lente uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!