Voorleeslunch: JogchemTerug naar het overzicht

zondag 5 februari 2023
Voorleeslunch: Jogchem Jalink | Nationale Voorleesdagen
Voorleeslunch: Jogchem Jalink
 
De Nationale Voorleesdagen worden afgesloten met een Voorleeslunch voor kind én ouder! Bezoek samen met jouw kind(eren) van 2 - 4 jaar de poppentheatervoorstelling van Jogchem en geniet daarna samen van een broodje en wat drinken in de Huiskamer.

Met Jogchem wordt het lachen geblazen, want we zijn uitgenodigd op Maximiliaan z’n feestje. Normaal is Maximiliaan een kéurig jongetje, maar vandaag dus lekker niet! Het wordt een heel gek feestje, zegt ie. Een vies feestje. Met taart! Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Poppenspeler Jogchem Jalink (bekend van Sesamstraat en De Boterhamshow) speelt in zijn eentje de complete cast van deze voorstelling. Met zijn vrolijke liedjes, komische teksten en handgemaakte poppen die lijken alsof ze zó uit het boek zijn gestapt, brengt hij het verhaal letterlijk tot leven.

Voorstelling van 11.00 - 11.45 uur, lunch van 11.45 - 12.30 uur.

Stadkamer Centrum

Zeven Alleetjes 1a
8011 CV Zwolle
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente uitjes in en om Zwolle!

Lente uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!