icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Mini Me TheaterfestivalTerug naar het overzicht

zondag 26 januari
Mini Me Theaterfestival in Stadsgehoorzaal Kampen. Kom kijken en spelen!
Tijdens het Mini Me Theaterfestival valt er in ons hele theater wat te ontdekken. Kom kijken en spelen!
Bekijk een toffe voorstelling, bouw een reuzenkartonnentoren in de theaterspeeltuin, doe gekke proefjes in het theaterlab en ga los tijdens het kinderpopconcert. 

Vanaf 14.00 uur staan onze deuren open en om 14.30 uur start de voorstelling. Je kunt tot 17.00 uur komen spelen! 
Reserveer door te kiezen uit de volgende voorstellingen. Je kaartje voor de voorstelling is tevens het entreebewijs voor het Mini Me Theaterfestival. De overige activiteiten zijn voor alle leeftijden, hier is geen extra kaartje voor nodig.  

DIKKIE DIK EN DE TAART (2-4 jaar) 
Dikkie Dik en de taart is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Een lief verhaal rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.   

WOESTE WILLEM (5-8 jaar) 
Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Een vertelvoorstelling door meesterverteller Harro van Lien.  


Mini Me Theaterfestival is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend en wordt mogelijk gemaakt door de BankGiroLoterij. 
Tijdens het weekend van vrijdag 24, 25 en 26 januari 2020 kun je voor slechts € 10,- naar een voorstelling. Hou je van toneel of muziek? Kom je met of zonder kinderen? Ons programma biedt voor elk wat wils!

Meer info? klik op de roze website button!

Stadsgehoorzaal Kampen

Burgwal 84
8261 ES Kampen
Openingstijden 26 jan vanaf 14.00 uur Prijs € 10,00 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De ZOMERVAKANTIE is begonnen!

De ZOMERVAKANTIE is begonnen!

Het is ZOMER en VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop ze zich vervelen. Check alvast onze 19 zomerse tips en activiteiten!

Naar de tips!