Rapunzel de Musical (4+)Terug naar het overzicht

zaterdag 20 april
Beleef het bekende verhaal over het meisje met de lange haren nu in het theater!
Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester, beide winnaars van de Musical Award Beste Familiemusical, zet Van Hoorne Entertainment in theaterseizoen 2023-2024 de sprookjestraditie voort met Rapunzel de Musical.

Deze glansrijke familiemusical is opnieuw een ware beleving voor jong, maar ook voor oud! In de voorstelling komt het welbekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel een heerljke sprookjesmusical!

Extra leuk: Na de voorstelling komen de karakters uit de show altijd terug voor een meet & greet met de kleine fans; een unieke beleving!

Benieuwd? Meer info en tickets vind je via de roze websitebutton!

Wij hebben hem al gezien en vonden hem te gek! Bijgaand alvast een klein voorproefje:Tip! Meer vrolijke kinderuitjes krijg je direct in je inbox via de Kidsproof Nieuwsbrief. Aanmelden kan hier!

Theater de Spiegel

Spinhuisplein 25
8011 ZZ Zwolle
Openingstijden Zie roze websitebutton Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente uitjes in en om Zwolle!

Lente uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in en om Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!