icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Lichtbeeldenroute ZwolleTerug naar het overzicht

donderdag 10 december - zondag 3 januari
Ontdek de lichtbeelden route door de Zwolse binnenstad. Santa's Snowballs & Rudolf the Reindeer!
Wegens het grote succes van de lichtbeelden route van afgelopen jaren, zijn er dit jaar 2 routes die gelopen kunnen worden! De lichtbeelden route waarmee de ondernemers van de binnenstad ons prachtige Zwolle jaarlijks aankleden, is dit keer aangepast in de vorm van een audiotour door verschillende delen van het centrum.

Audiotour Rudolf The Reindeer

Maak met vrienden of familie een sfeervolle en gezellige wandeling door de binnenstad. De audioverteller neemt je mee langs Rudolf The Reindeer en levensgrote kerstcadeaus. De verteller vertelt verhalen over de plekken waar deze beelden staan en tipt je over leuke bezoekersplekjes in de retail en horeca voor jou en de jouwen.


Audiotour Santa's Snowballs

Maak met vrienden of familie een sfeervolle en gezellige wandeling door de binnenstad. De audioverteller neemt je mee langs Santa Claus himself en langs levensgrote sneeuwballen. De verteller vertelt verhalen over de plekken waar deze beelden staan en tipt je over leuke bezoekersplekjes in de retail en horeca voor jou en de jouwen.

Voor alle leeftijden.
Oortjes of een koptelefoon worden aanbevolen voor een optimale beleving.

Meer info? Klik op de roze website button!

WintersZwolle


Zwolle
Openingstijden Vanaf 10 December Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis | Lockdown

Kinderen thuis | Lockdown

In verband met het coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat er nog wel kan én delen we thuistips. Check ze hier!

Ontdek de tips hier