BlitzKids ZwolleTerug naar het overzicht

vrijdag 19 november 2021
BlitzKids: spetterende activiteiten in én op het water!
Discozwemmen, zwemmen als een zeemeermin, piratenfeest of filmkijken op een drijvende bioscoop? Dat is toch helemaal te gek? Tijdens BlitzKids organiseert Optisport de tofste activiteiten voor jouw kinderen in het zwembad. Wat kun je verwachten tijdens deze BlitzKids-momenten? Deze activiteiten zijn speciaal opgezet voor kinderen en zullen dan ook op momenten georganiseerd worden wanneer kinderen kunnen. Denk aan woensdagmiddag, in de avonden of in het weekend. Maar natuurlijk ook in schoolvakanties.

Ondertussen al zin gekregen in BlitzKids? Dit zijn de activiteiten die we onder andere organiseren. 

Drijf Festijn
Lekker glijden en klauteren op grote drijvende luchtkussens tijdens het Drijf Festijn.
Piratenfeest
Schip ahoy! Alle piraten verzamelen tijdens het grote Piratenfeest. Hijs de zeilen, verover de schat en kom aan het roer van het piratenschip te staan.
Sport Inn
Waterpolo, basketbal in het water of wat te denken van trefbal? Tijdens Sport Inn doen we toffe balsporten in het zwembad.
Discozwemmen
Of wat te denken van lekker dansen in het water met je vriendjes en vriendinnetjes tijdens het Discozwemmen. Natuurlijk met een échte DJ en gave discolampen. Zodat het feestje echt aan is.
Levend Stratego
Team blauw tegen team rood. Verstop de vlag van jouw team en strijd om de vlag van de tegenpartij. En vergeet niet bij Levend Stratego om op te passen voor bommen, spionnen en natuurlijk de maarschalk.
Zeemeerminavond
Wil jij echt leren zwemmen als een zeemeermin- of man? Tijdens deze BlitzKids-activiteiten liggen er zeemeerminnen met staarten in het water die jou leren zwemmen met zo’n mooie staart.
En nog veel meer toffe activiteiten…

Zwembad De Vrolijkheid

Ossenkamp 7
8024 AG Zwolle
Openingstijden 19:00 - 21:30 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor Sinterklaastijd

Tips voor Sinterklaastijd

Vol verwachting klopt ons hart. Sinterklaas is weer in Zwolle, de start van heerlijke weken vol gezelligheid!

De leukste Sinterklaastips, gluurpietjes speurtocht etc. vind je hier!

Ontdek ze hier!