BlitzKids ZwolleTerug naar het overzicht

vrijdag 24 februari 2023
BlitzKids: spetterende activiteiten in én op het water!
Spetterende activiteiten in én op het water!
Zwemmen is natuurlijk heerlijk en harstikke leuk. Je kunt spelen, spetteren en ravotten. In het zwembad zijn soms glijbanen, stroomversnellingen en je kunt bommetjes maken in het diepe bad. Onze BlitzKids activiteiten gaan verder dan dat, want er zijn nog véél meer leuke dingen die je kunt doen in én op het water. Een zwemdisco of piratenfeest, zeemeerminzwemmen, klimmen en klauteren, en film kijken op drijvende speelelementen bij de ‘Floating Bioscoop’ zijn toch helemaal te gek?

De tofste activiteiten in en om het zwembad!
Tijdens BlitzKids organiseren wij de tofste activiteiten in en om het zwembad. Kom met je vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes langs en we maken er een onvergetelijke middag of avond van! Houd de planning in de gaten voor de activiteiten in het zwembad.

Ondertussen al zin gekregen in BlitzKids? Dit zijn de activiteiten die zij onder andere organiseren. 

Drijf Festijn
Lekker glijden en klauteren op grote drijvende luchtkussens tijdens het Drijf Festijn.
Piratenfeest
Schip ahoy! Alle piraten verzamelen tijdens het grote Piratenfeest. Hijs de zeilen, verover de schat en kom aan het roer van het piratenschip te staan.
Sport Inn
Waterpolo, basketbal in het water of wat te denken van trefbal? Tijdens Sport Inn doen we toffe balsporten in het zwembad.
Discozwemmen
Of wat te denken van lekker dansen in het water met je vriendjes en vriendinnetjes tijdens het Discozwemmen. Natuurlijk met een échte DJ en gave discolampen. Zodat het feestje echt aan is.
Levend Stratego
Team blauw tegen team rood. Verstop de vlag van jouw team en strijd om de vlag van de tegenpartij. En vergeet niet bij Levend Stratego om op te passen voor bommen, spionnen en natuurlijk de maarschalk.
Zeemeerminavond
Wil jij echt leren zwemmen als een zeemeermin- of man? Tijdens deze BlitzKids-activiteiten liggen er zeemeerminnen met staarten in het water die jou leren zwemmen met zo’n mooie staart.
En nog veel meer toffe activiteiten…

Klik op de roze website button voor alle info!

Zwembad De Vrolijkheid

Ossenkamp 7
8024 AG Zwolle
Openingstijden 19:00 - 21:30 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente uitjes in en om Zwolle!

Lente uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!