Festival NemiaTerug naar het overzicht

zondag 4 juli
Festival Nemia neemt je mee naar....een eerlijke wereld. Ontdek het festival in onze binnenstad!
Hi! Ik ben Nemia en ik houd van onze moeder natuur en wil graag haar droom na jagen door voor de aarde te zorgen. Helaas kan Nemia dat lang niet alleen. Daarom vraagt ze hulp van haar dromers om samen de aarde te redden. Ben jij de dromer die mijn plaatje compleet maakt?

Nemia neemt je mee naar …

Het festival is opgericht om even de realiteit uit te gaan en je eigen fantasie in te stappen. Momenteel bevinden wij ons in een tijd vol met maatregelen, maar onze spelregels zijn veel leuker. Laat nu met ons je zorgen even los en ervaar de vrijheid. 

Activiteiten

Er zijn 2 locaties binnen het festival, allebei in de binnenstad van Zwolle. Je kiest voor een tijdsblok voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud of 8 tot 12 jaar oud. Binnen jouw tijdsblok ga je eerst naar het terrein voor Productiehuis De Verhalenboot. Daar krijg je optredens van professionele artiesten zoals Dirk Scheele! Na 45 minuten verhuis je naar het Broerenkerkplein. Dat is daar vlakbij. Daar kan je spelen met graffiti, je uitleven op een stormbaan, je kan je laten schminken en een lasergame spelen. Na een uur gespeeld te hebben, maak je ruimte voor de volgende groep kinderen en is festival Nemia voor jou voorbij.

3 juli:
- Theatergroep Jut & Jul met Pippi!
- Dirk Scheele: een groot meezingfeest voor jong en oud!
- Hippe gasten: een rockband met theatershow

4 juli:
- Theatergroep Nooitgedacht: filosofisch poppentheater met liedjes.
- Dirk Scheele
- Hippe gasten

Kaartjes bestellen? Klik op de roze website button!

Zwolle Unlimited


Zwolle
Openingstijden 3 & 4 Juli Prijs € 7,50 inclusief drinken en wat lekkers p.p. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek kinderfestival Nemia

Ontdek kinderfestival Nemia

Op 3 en 4 juli is er een onwijs tof kinderfestival in de binnenstad van Zwolle. Van prachtige voorstellingen tot heerlijk spelen! Met o.a. Dirk Scheele en meer! Ontdek Nemia samen met je kids!

Bekijk het programma