Festival NemiaTerug naar het overzicht

zondag 5 juni
Kinderfestival Nemia! Vaar mee met Nemia over zeeën vol met mythen en verhalen! Ontdek het festival hier
Vaar mee met Nemia over zeeën vol met mythen en verhalen!
Festival Nemia is één groot speelparadijs voor kinderen in het weekeinde van 4 en 5 juni. Het wordt georganiseerd door ons, derdejaars leerlingen van Onderwijsroute &Jij! Iedereen kan zichzelf zijn op Festival Nemia. Want Nemia heeft een luisterend oor en een hart van goud. 

Een luisterend oor

Nemia is het personage van het festival, en Nemia is er voor iedereen. Ieder kind heeft een eigen verhaal dat hij of zij kwijt moet. Dit kan je dwars gaan zitten als je je hart niet lucht. Dus Nemia is een luisterend oor met een hart dat ruimte heeft voor jou! Op het festival creëren we een speciaal plekje om je hart te luchten en je dromen te vertellen. Wij maken geen onderscheid tussen onze dromers; we laten de hoge onrealistische standaarden van de maatschappij los. Wij hangen geen labels aan wie je bent of waarin je gelooft. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf uit te vinden zodat je groeit als persoon.


Vaste festivalblokken met optredens en spelen

We hebben theatervoorstellingen en toffe kinderbands waar je lekker op kunt jumpen en swingen, er zijn oud-Hollandse spelen, een foto-booth, cupcake-versierworkshops en grafitti-activiteiten. We hebben allerlei lekkers in het foodcourt. Ook kunnen kinderen én volwassenen klauteren en klimmen op het Eiland van de Aap. Er is zelfs een menselijk kanon!

Er zijn zoveel kinderactiviteiten op Festival Nemia dat wij een speciale Ouderdump hebben bedacht. Daar kunnen alle kinderen die ons festival bezoeken, hun ouders veilig achterlaten, zodat de kinderen zelf lekker kunnen spelen! Wáter! Bron van plezier, eeuwig speelparadijs. Woonplek van piraten en zeemeerminnen en van wezens waarnaar we al duizenden jaren nieuwsgierig zijn. Duik met ons in de wereldzeeën met de kinderactiviteiten van Festival Nemia en laat je creativiteit stromen!

Wij vinden het vooral belangrijk dat kinderen die ons festival bezoeken, zich welkom voelen en zichzelf kunnen zijn. We kijken uit naar je komst! Tot dan!


Op 4 en 5 juni van 13.00 tot 17.00 uur, Ter Pelkwijkpark Zwolle.

Voor de kinderen uit Zwolle en ommelanden van 4 tot 12 jaar. 

Meer over dit toffe fesitval voor kinderen? Klik op de roze website button

Zwolle Unlimited


Zwolle
Openingstijden 4 en 5 juni van 13.00 tot 17.00 uur.
Ter Pelkwijkpark Zwolle
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Juni in en om Zwolle!

Juni in en om Zwolle!

Met het zonnetje op ons bolletje, de laatste weken voor de zomervakantie.

Vind hier de allerleukste uitstapjes, tips en adressen!

Let's go