Kinderworkshop ANNOTerug naar het overzicht

zondag 29 mei
Kinderworkshop in museum ANNO: Maak je eigen illustratie
Kinderworkshop in museum ANNO: op zondagochtend 29 mei a.s. organiseren we, speciaal voor kinderen, een illustratie-workshop in het museum! Deze ochtend leert illustrator Ruben Gringhuis, bekend van de tekeningen uit het prentenboek ‘Onna ontdekt Zwolle’ én de maker van de Onna-kaartenset, jouw kind om een illustratie te maken van een zelfverzonnen figuurtje.

De workshop vindt plaats in de educatieruimte van museum ANNO en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Als ouder(s)/verzorger(s) ben je van harte welkom om bij de workshop aanwezig te zijn. Zien we jou en je kind zondagochtend 29 mei bij de kinderworkshop in museum ANNO? Geef jullie dan snel op via info@anno.nl, want we hebben plek voor 10 kinderen. Laat je bij je aanmelding weten of je met 1 of 2 ouders komt?

Datum: zondag 29 mei
Tijd: 10.30-12.00 uur
Locatie: ANNO, Museum in de maak, Melkmarkt 41, Zwolle

Op de ochtend van de workshop kunnen jullie je vanaf 10.15 uur melden bij de balie van het museum. Een van de medewerkers van het museum begeleidt jullie dan naar het Lokaal op de eerste verdieping, waar de illustratieworkshop plaatsvindt. Eventuele jassen en tassen kunnen jullie kwijt in de lockers op de begane grond. Willen jullie na de workshop het museum ontdekken? Dat kan! Het museum, inclusief het ANNO Café, is op zondagen open tot 17.00 uur.

ANNO, Museum in de maak

Melkmarkt 41
8011 MB Zwolle
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Juni in en om Zwolle!

Juni in en om Zwolle!

Met het zonnetje op ons bolletje, de laatste weken voor de zomervakantie.

Vind hier de allerleukste uitstapjes, tips en adressen!

Let's go