Workshop: Jij aan de macht!Terug naar het overzicht

zondag 26 februari 2023
Workshop: Jij aan de macht!
Op zondag 26 februari maken we bij Museum ANNO een begin met de Zwolse Machtwacht. Een GIGA-GROOT kunstwerk van meer dan 6 meter breed en 2,4 meter hoog. Op de Machtwacht staan allemaal personen die belangrijk zijn geweest voor Zwolle: mannen, vrouwen EN kinderen!

En jij hebt deze voorjaarsvakantie in ANNO de macht in handen! In ons kunstwerk zit namelijk nog een groot gat. Wat daar in komt, bepaal jij!

Deze workshop begin je dan ook met het stemmen op een van de 4 wapenschilden die een plekje op de Machtwacht kunnen bemachtigen. Het wapen met de meeste stemmen wint!

Maar dat is nog niet alles. Samen met kunstdocent Simone van der Meulen ontdek je wie er op de Machtwacht staan en waarom ze zo belangrijk waren. Daarna teken je jezelf – mét je favoriete wapenschild – en dan krijg je een mooi plekje op de Machtwacht!

Voor wie?
Voor kinderen 6 t/m 12 jaar

Wanneer?
Zondag 26 februari 13.30 – 15.00 uur

Kosten?
3,50 p.p.

Zeker zijn van een plekje? Meld je aan voor de workshop via info@anno.nl.
Er is plek voor 15 kinderen

ANNO, Museum in de maak

Melkmarkt 41
8011 MB Zwolle
Openingstijden Zondag 26 februari 13.30 – 15.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente uitjes in en om Zwolle!

Lente uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!