Kom zelf appels plukken!Terug naar het overzicht

dinsdag 6 september - zondag 9 oktober
Een appeltje voor de dorst, een appeltje voor een overheerlijke appeltaart...Ga je mee appels plukken?
Op dit moment staan we aan het begin van de appeloogst 2022! Dit houdt in dat vanaf heden er volop zelf appels geplukt kunnen worden. De eerste weken nog maar een paar rassen, maar vanzelf wordt het aanbod in diverse soorten appel rassen steeds groter!

Hoe gaat het zelf appels plukken tot zijn werk:
Tijdens de openingstijden van onze boerderijwinkel is het mogelijk om zelf appels te komen plukken. Je kan je melden in de boerderijwinkel alwaar zij je precies uitleggen in welk deel van de boomgaard er geplukt kan worden. Vergeet niet om zelf een tas of mand mee te nemen waar de appels in geplukt kunnen worden. Bij hen kan er per kilo geplukt worden, de appels kosten € 2,25 per kilo. Per ongeluk toch een tas vergeten? Zij hebben linnen tassen voor € 1,50 per stuk te koop. Met de plattegrond en tas kan het pluk feest beginnen! Je bepaald zelf hoeveel appels je plukt, klaar met plukken? dan worden de appels gewogen & betaal je naar wat u geplukt heeft.

Zelf zacht fruit plukken:
De zomer is bijna tot zijn eind, en dit betekend ook dat het zacht fruit veld voor een heel eind leeg geplukt is. Maar niet getreurd want er kan nog zeker zelf zacht fruit geplukt worden! Echter is dit vanaf heden alleen op zaterdag mogelijk. Op zaterdag kan je nog zelf de lekkerste herfst bramen & frambozen plukken. 

Zelf dhalia  bloemen plukken:
Naast fruit plukken is het bij ons ook mogelijk om naar huis te gaan met een prachtige bos bloemen! Tegen de Zwarte schuur aan hebben we namelijk een grote bloemen weide vol met dhalia’s! Hoe gaat het tot zijn werk: U meld zich in de boerderijwinkel alwaar de schaartjes verkrijgbaar zijn. Voor het plukschaartje betaald u vooraf € 5,- borg. (de borg wordt verrekent met de geplukte bloemen). Met het schaartje kan je de mooiste bloemen plukken! Een kleine bos (ongeveer 10 stelen) kost € 7,50 een grote bos (ongeveer 20 stelen) kost € 14,50.

Veel plezier! Nieuwsgierig naar Fruittuin Verbeek? Klik op de 'roze' website button!

Tip! We hebben in onze DIY categorie heerlijke kinderrecepten en ideeen wat je met appels kan maken, zoals het roosje van appel!

Fruittuin Verbeek

Vierhuizenweg 5
8096 RP Oldebroek
Openingstijden Zie omschrijving. Prijs Zie omschrijving. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek de herfst tips hier