Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2024
Herfstvakantie

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2024

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de herfstvakantie? In Zwolle zijn er heel veel leuke herfstactiviteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete leuke dingen om in de herfstvakantie samen te doen:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Uit met kinderen in de herfstvakantie in de regio Zwolle

Eropuit in de herfstvakantie met kinderen? Er zijn veel leuke herfstvakantie uitjes in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel. In onze uitagenda voor gezinnen vind je leuke tips om een dagje weg te gaan in de herfstvakantie in Zwolle, leuke dingen te doen in de herfstvakantie in Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen en echte herfst uitstapjes.

Wat te doen in herfstvakantie 2024?

Kies een dagje uit in Zwolle in de herstvakantie of denk aan een leuke kinderactiviteit in de herfstvakantie in Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen. Er zijn veel leuke herfstvakantietips in Zwolle: heerlijke boswandelingen met kinderen, leuke herfstknutsels om zelf te maken, adresjes voor de lekkerste warme chocomelk, kidsproof musea en leuke binnen uitjes voor als het regent in de herfstvakantie!

Leuke herfstactiviteiten met kinderen in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel

Paddenstoelen zoeken, een kabouterpad lopen, herfstbladeren zoeken, een restaurantje met open haard, broodjes roosteren boven een kampvuur, in je regenlaarzen door de plassen stampen... het hoort allemaal bij de herfst!