• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Symphonica StadshagenTerug naar het overzicht

zaterdag 29 juni
Cultuurfestival voor kids : Symphonica Stadshagen
Symphonica Stadshagen | Cultuurfestival met openluchtconcert
Tijdens het festival kun je in het park genieten van een divers cultureel aanbod dat de gehele dag doorloopt. Zo zijn er theater- en dansvoorstellingen, muziekworkshops en verschillende optredens van Zwolse bandjes. Kom freerunnen, pottenbakken of strijk neer op het terras met een biertje in de band. Voor alle leeftijden is er wel iets te doen!

Voor kinderen – 29 juni van 11.00 tot 20.00 uur
Ook voor kinderen is er veel te doen tijdens het dagprogramma van Symphonica Stadshagen. Denk aan pottenbakken, circuskunstjes leren van échte professionals, een (te) gekke selfie maken in de photobooth, verschillende muziekinstrumenten proberen en freerunnen. Ben je uitgespeeld? Neem dan plaats op de tribune voor de hilarische theatervoorstelling of geniet van een Zwolse artiest.Natuurlijk kun je ook weer terecht bij verschillende foodtrucks voor de stevige én lekkere trek.

Openluchtconcert – 29 juni van 21.00 tot 23.00 uur
Een favoriet van velen en dat is niet voor niets! Het openluchtconcert is een indrukwekkende ervaring. Gastsolisten vullen het park met hun prachtige stemgeluid, onder begeleiding van Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Laat je verrassen door bekende en minder bekende nummers in allerlei stijlen, van klassiek tot pop en van musical tot filmmuziek.

Neem een kleedje mee en plof neer op de kade of neem plaats op het terras. De picknickmand kan je thuis laten: Er staan verschillende foodtrucks voor je klaar en natuurlijk is de bar de hele avond geopend.
Het concert vindt plaats aan het water van het Twistvlietpark in Stadshagen en is gratis toegankelijk.

Meer info via de roze website button

Symphonica Stadshagen

Twistvlietpark
Zwolle
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Zomervakantie in en om Zwolle

Zomervakantie in en om Zwolle

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes hier