Voetbalplezier PEC! Terug naar het overzicht

zaterdag 22 juni
Voetbalplezier bij PEC Zwolle. Voetbalkampen in de vakanties! Kom jij ook?
Lekker voetballen bij PEC Zwolle? In de zomervakanties zijn er 2- en 3-daagse PEC Zwolle Voetbalkampen bij jou in de buurt. Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! De PEC Zwolle Voetbalkampen zijn gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. 

Over de PEC Zwolle Voetbalkampen
Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Er is een gevarieerd programma zodat naast trainingen ook spelletjes en andere leuke activiteiten gedaan worden. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp! 

De kampen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen ongeacht of je (al) op voetbal zit. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leert. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke PEC Zwolle belevingen.  

Wat kan je verwachten van dit kamp?
  • Eigen PEC Zwolle Voetbalkampen Tenue
  • Afwisselend, uitdagend en vernieuwd voetbalprogramma
  • Speciale PEC Zwolle beleving tijdens het voetbalkamp
  • Lunch, tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van enthousiaste trainers

Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: voetbalkampen@peczwolle.nl 

Meer info en alle data? Klik op de roze website button

PEC Zwolle


Zwolle
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente uitjes in en om Zwolle!

Lente uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in en om Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!