Alle Sinterklaasactiviteiten in Zwolle 2021
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Zwolle 2021

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2021 in Zwolle, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 2 resultaten
Pagina: 1
totaal 2 resultaten
Pagina: 1

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2021?

Gaat de intocht van Sinterklaas dit jaar door in Zwolle? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen. De intocht van de Sint wordt dit jaar wel een beetje anders dan anders.

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel

Ook zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Zwolle. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Zwolle

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Zwolle of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!