Prokino KinderopvangTerug naar het overzicht

Prokino kinderopvang is je kind, kind.
Voor een betrouwbare kinderopvang in Zwolle, kan je bij Prokino terecht. Prokino Kinderopvang heeft jarenlange ervaring in het opvangen van kinderen. Dit is te zien op hun professionele locaties voor kinderdagverblijven (0-4 jaar), BSO (4-12 jaar) en BSO voor kinderen met een extra zorgbehoefte. De pedagogisch medewerkers staan met aandacht voor uw kind klaar. Zij zorgen voor een veilige omgeving waar je kind(eren) activiteiten kan ondernemen en de wereld om zich heen kan ontdekken. Rust, regelmaat en diverse activiteiten wisselen elkaar af. Aan de hand van diverse thema's worden allerlei activiteiten georganiseerd. Lekker sporten, knutselen, spelletjes doen met andere kinderen, of heerlijk op de bank met een spannend boek. Je kind, kan kind zijn.

Prokino

Klooienberglaan 561
8031 CG Zwolle
Openingstijden Voor complete en passende opvangstijden klik op de "paarse" button. Prijs Prokino biedt een grote diversiteit aan opvangsvormen. Daarvoor gelden verschillende tarieven. Voor meer informatie klik op de "paarse" button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes