YouniQidz ZwolleTerug naar het overzicht

YouniQidz voor kinderen en ouders!
YouniQidz richt zich op kinderen tussen de 3 en 13 jaar uit het regulier en speciaal onderwijs en hun ouders. Het biedt Psychomotorische kindertherapie, individuele kinderyoga coaching, verschillende kinderlessen (kinderyoga, weerbaarheidsyoga) en workshops ouder en kindyoga in Zwolle en omgeving. YouniQidz kijkt en stemt af welke hulpvorm en/of activiteiten juist bij dit kind passen. Er is geen standaardbehandeling, want ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen wijze met zijn eigen specifieke kenmerken en mooie kwaliteiten.

Helaas worden de kwaliteiten van een kind niet altijd gezien, vooral niet wanneer het kind ongewenst gedrag laat zien. Dat is jammer want juist deze unieke kwaliteiten kunnen het kind helpen lastige situaties het hoofd te bieden. Centraal bij YouniQidz staat het geloof in de innerlijke kracht van het kind en de acceptatie van zijn of haar eigenheid.

YouniQidz

Rozenstraat 2-A
8012 DW Zwolle
Openingstijden In overleg. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes