• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

9x De coolste binnenspeeltuinen en trampolineparken in en om Zwolle

12 juli 2024
Zijn jouw kinderen ook zo ontzettend gek op lekker klimmen en glijden, oftewel: eindeloos spelen? Bij koud of guur weer zijn binnenspeeltuinen daarvoor natuurlijk echt een uitkomst. Daarom hebben wij voor jou alle speelparadijzen in Zwolle en omgeving op een rijtje gezet. Hoef je er alleen nog maar eentje uit te kiezen. Ideaal toch? Klauter en spring erop los in deze toffe binnenspeeltuinen!
De Wolventuin Indoorspeeltuin
Het is er echt weer voor; een binnenspeeltuin. Ik zie er soms een klein beetje tegenop, vooral het geluid, maar de kids vinden het helemaal te gek! Als de kinderen het maar naar hun zin hebben....Let's go! Klauter en spring erop los in deze toffe binnenspeeltuinen!

NIEUW! Binnenplezier Kampen

Binnenplezier een geweldige speelplek voor alle kinderen vanaf 1 jaar. Kom rennen, glijden, klimmen op hun speeltoestellen en springen in onze trampolinezone! Ook mindervalide kinderen kunnen genieten van hun rolstoeltrampoline en in onze snoezelruimte!


Funzone Zwolle

Jump, Jump, Jump, ontdek de wereld van trampolinespringen! Bij Funzone in Zwolle kunnen je kids genieten van de ultieme combinatie van sport, fun en plezier in een hippe splinternieuwe setting! Bij Rebound zijn er verschillende activiteiten om aan mee te doen zoals Free Jump, Slamdunk, Aeroball, Trefbal Area, Ninja Course en de Airbag! Trampolinespringen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor kinderen onder de 6 jaar hebben zij een peuteruurtje.

Monkey Town Zwolle

Gigantische klim- en klautertoestellen, uitdagende tunnels en geheime gangetjes. Een minizone (voor de allerkleinsten), een trampoline-arena, speeltoestellen én een ruim horecaplein zijn een van de onderdelen van Monkey Town. Alle appjes verzamelen!
Monkey Town


Ballorig Kidsplay Zwolle

Beestachtig leuk speelparadijs om te klimmen, klauteren, rennen, maar vooral om samen te spelen. Speciaal voor de kleinsten (tot en met 4 jaar) heeft Djambo een apart speelgedeelte. Serveren lekkere koffie en thee! Kortom een heerlijk plek om samen te zijn, voor alle leeftijden.


De Flierefluiter Raalte

Deze grote speelboerderij De Flierefluiter heeft verschillende speelplekken. Groot indoor speelparadijs waarvan je naar de ene naar de andere etage kan glijden, een blokkenzolder, evenwichtparcours en grote klim luchtkussens. Voor de allerkleinsten is er een heerlijk afgschermde speelplek. Spelen even zat? dan kan je ook indoor knuffelen met de konijntjes en cavia's.


De Drentse Koe Ruinerwold

Bij de Speel- en IJsboerderij de Drentse koe is het goed indoor vertoeven. Een grote speelmanage, een bouwzolder, klim-en glijtoren, glow in the dark kelder en nog veel meer leuks om een hele dag te spelen! NIEUW! de klimexperience boven de koeienstal en de waterspeelplaats.


Ballorig Wijhe

Een maga trampoline, klimwand, rennen, glijden, spelen en nog veel meer kleurrijke toestellen om in te spelen. Voor de kleintjes is er een speciaal afgeschermt peutergedeelte bij Ballorig Wijhe.


Ballorig Hattem

Spelen, crossen, rennen, dansen bij ballorig Hattem. Van trampolines tot een autocircuit! Gratis WIFI en een speciale peuterzone!


De Wolventuin Ommen

De Wolventuin is een nieuw indoor speeltuin op camping De Kleine Wolf. Het is de perfecte locatie voor het hele gezin om zich uren te vermaken! Met daarbij een heerlijk kindvriendelijk restaurant!
Wolventuin

Heb jij ook al onze 10 x leukste buitenspeeltuinen in Zwolle ontdekt?

Veel speelplezier Denise & Co. Naar de website