icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

16x zomervakantie tips & activiteiten in en om Zwolle

6 juli 2021
Eropuit in de zomervakantie. Het is zover! Een heerlijke periode om samen met je (klein)kinderen op pad te gaan. Er is zoveel leuks te beleven in en rondom Zwolle! Wij hebben een 16x toppers voor jullie op een rijtje gezet! Benieuwd?
Zomervakantie Kidsproof TIPS!

Z O M E R V A K A N T I E 2021. Het was een gekke tijd afgelopen periode en nu is het bijna zover. De schoolbel luidt deze week voorlopig voor de laatste keer. Op naar een heerlijke ZOMERvakantie met al deze leuke tips en activiteiten!


De Klokkenluider van Zwolle
Ontdek deze toffe buitengame samen met het gezin! Hou je van escapen en wil je Zwolle op een andere manier leren kennen? Trek je schoenen aan, zorg voor een opgeladen mobiel en wees op je hoede want er wordt op je gejaagd..
Wie is de klokkenluider?

Kids Zomersbios
Deze zomervakantie kan je samen met de kids, je laten onderdompelen in de kleurrijke wereld van actie, avontuur en plezier. Dat kan met de nieuwste films bij Pathé Zwolle! Met de nieuwe Kidscorner wordt het helemaal een feestje! 
Nieuwste kinderfilms  

Spelen in de boomgaard
Hebben jullie fruittuin Verbeek al ontdekt? Hier kun je samen fruit plukken, genieten van al het puurs en spelen in de boomgaard, terwijl wij ouders heerlijk op het terras zitten. Dikke aanrader deze zomer!
Een fruittige plek

Zomervakantie tips zwolle


Een dag is te kort! 
In het Zuiderzeemuseum Enkhuizen reis je deze zomervakantie als toerist langs Hollandse iconen zoals de molen, tulpen en kaas. Het fijne snoepwinkeltje is weer open én er zijn spelletjes!
Naar het Zuiderzeemuseum  

Zomers spelen bij Flierefluiter
Tof, toffer, tofst! Wie kent deze tip nog niet? Boerderij De Flierefluiter is een indoor en outdoor speelparadijs met kinderboerderij in Raalte. Een dagje uit voor het hele gezin! Weer of geen weer!
Een hele dag spelen

Ontdek onze mooie Zwolle
Onze Hanzestad Zwolle, de stad waar wij verliefd op zijn geworden. Wij nemen je mee langs alle toffe Kidsproof adresjes. Hier zijn wij dan ook vaak met onze kids te vinden.
Ontdek (Kidsproof) Zwolle

Sprookjesachtig kasteel bezoek
Het is een sprookjesachtige zomer op Kasteel Cannenburch! Varen op de roeivijver. De hele maand augustus liggen er twee prachtige trapzwanen klaar in de vijver bij kasteel Cannenburch. Wil jij ook dobberen in stijl? Per zwaan is er plaats voor maximaal 4 personen dus reserveer op tijd voor deze unieke ervaring.
Ontdek hier!

zomer in Zwolle


Toffe tips in deze zomerse Blogs!


Schaduw in de natuur
Schaduw zoeken onder de bomen, spelen met de watertoestellen, luisteren naar fluitende vogeltjes, afkoelen met je voeten in de modder... Het kan allemaal in de natuur. Ontdek onze favoriete 11x natuurplekjes!
In to nature 

10x spelletjes voor onderweg
Wij hebben onze favoriete spelletjes, die je à la minuut tijdens de reis kunt inzetten, op een rijtje gezet! Altijd handig om bij de hand te hebben, voor als de kids in één minuut drie keer vragen hoe lang het nog duurt! :)
Zo houd je ze zoet

10x Plonsen en glijden!
Afkoeling zoeken in de leukste openluchtzwembaden in en rondom Zwolle. Wij hebben de leukste 10 op een rijtje gezet voor jullie! Let op! Gezien de verwachte drukte, van te voren reserveren!
Afkoel hotspots Terrassen & Spelen
Neerploffen met een lekker koel drankje waar de kids kunnen lekker spelen. Klinkt ideaal he? Check onze 11x terrassen hotspots waar dit kan in en om Zwolle. En geniet van de eerste zomerse dagen met lekker eten & drinken.
Genieten en spelen 

5x Pluktuinen in Zwolle
Pluktuinen zijn razend populair! Niets is leukers dan zelf je bloemen uitzoeken en/of fruit te plukken. Bewonder de bloemen bij deze prachtige locaties en pluk samen met het hele gezin!
Haal de zomer in huis 

Koel spelen in de vakantie
Met deze warme zomer voor de boeg hebben wij 7 koele plekken opgezocht waar je deze zomervakantie lekker kan koel kan spelen, beleven en ontdekken! Benieuwd of jullie ze al ontdekt hebben! :)
7x koel spelen 

12x pareltjes van Ommen
Op een steenworp van Zwolle ligt het mooi gelegen, in de Vechtdalstreek, Hanzestad Ommen. Verscholen in de bossen en aan de Vecht. Met prachtige natuur pareltjes en lekkere ijsjes. Dit zijn onze 12x favoriete hotspots met de kids!

19x leukte tips en activiteiten in Vechtdal Overijssel
Heb je zin in actie, spelen, lekker buiten, gezellig samen eten, kortom: Ontdek dan Vechtdal Overijssel. Er valt zo veel moois te beleven. Wat precies? Check onze 19x favoriete kidsprooftips en activiteiten in deze Vechtdal streek.

Volg Kidsproof Zwolle en Vechtdal Overijssel voor meer uitjes en tips zie onze uitagenda!

Fijne zomervakantie! Denise & Co. Naar de website