19x zomervakantie tips & activiteiten in en om Zwolle

30 juni 2020
Eropuit in de zomervakantie. Het is zover! Een heerlijke periode om samen met je (klein)kinderen op pad te gaan. Er is zoveel leuks te beleven in en rondom Zwolle! Wij hebben een 19x toppers voor jullie op een rijtje gezet! Benieuwd?
Zomervakantie Kidsproof TIPS!
Z O M E R V A K A N T I E 2020. Het was een gekke tijd afgelopen periode en nu is het bijna zover. De schoolbel luidt deze week voorlopig voor de laatste keer. Op naar een heerlijke ZOMERvakantie met al deze leuke tips en activiteiten!

De Klokkenluider van Zwolle
Ontdek deze toffe buitengame samen met het gezin! Hou je van escapen en wil je Zwolle op een andere manier leren kennen? Trek je schoenen aan, zorg voor een opgeladen mobiel en wees op je hoede want er wordt op je gejaagd..
Wie is de klokkenluider?

Maisdoolhof & Plukken
Kennen jullie de Dolle Deel al? Zij hebben een prachtige pluktuin én in de zomer een tof maisdoolhof. De kronkelige paden leiden je door het doolhof. Het doel is de uitkijktoren bereiken. Aansluitend genieten op hun fijne terras!
Een top zomerse hotspot

Kids Zomersbios
Deze zomervakantie kan je samen met de kids, je laten onderdompelen in de kleurrijke wereld van actie, avontuur en plezier. Dat kan met de nieuwste films bij Pathé Zwolle! Met de Kids-actie is naar de film gaan helmaal een feestje!
Nieuwste kinderfilms  

Spelen in de boomgaard
Hebben jullie fruittuin Verbeek al ontdekt? Hier kun je samen fruit plukken, genieten van al het puurs en spelen in de boomgaard, terwijl wij ouders heerlijk op het terras zitten. Dikke aanrader deze zomer!
Een fruittige plek

Zomervakantie tips zwolle

Zwaaien met je onderbroek

Start de vakantie met dit toffe familieconcert. De allerleukste, liefste, stoutste en ontroerendste liedjes uit dit enorme repertoire. Dus kom met de hele familie en zing uit volle borst mee...
Start de vakantie zingend

Zomermuseum!
Speel oudhollandse spelletjes, vis naar verhalen en geniet van de waterpret bij Expeditie Waterwerken. Wedden dat je tijd te kort komt bij het Zuiderzeemuseum!
Naar het Zuiderzeemuseum

GIF Natuurmuseum Fryslân
Het wordt spannend bij Natuurmuseum Fryslân deze zomer. Je staat hier namelijk oog in oog met levende giftige dieren! Door de interactieve spellen en het infobord van Freek Vonk leer je nóg meer over GIF in dieren.
Boek je plek

Inspecteer & win
Museuminspecteurs? Dat zijn géén strenge mannen met een vergrootglas. Het zijn juist kinderen, zoals die van jou, die hun mening geven over een museum. Het maakt jullie bezoek nog leuker én je kunt er prijzen mee winnen!
Hoe werkt het

zomer in Zwolle

Zomers spelen bij Flierefluiter

Tof, toffer, tofst! Wie kent deze tip nog niet? Boerderij De Flierefluiter is een indoor en outdoor speelparadijs met kinderboerderij in Raalte. Een dagje uit voor het hele gezin! Weer of geen weer!
Een hele dag spelen

Elly's Beach & Bistro
Dit pareltje hebben wij vorige zomer ontdekt! Bij Elly's Beach & Bistro kan je heerlijk met het hele gezin vertoeven. Van een beachbar tot een strandspeeltuin en dat vlakbij Zwolle met heerlijke gerechten!
Ontdek dit pareltje

Ontdek onze mooie Zwolle
Onze Hanzestad Zwolle, de stad waar wij verliefd op zijn geworden. Wij nemen je mee langs alle toffe Kidsproof adresjes. Hier zijn wij dan ook vaak met onze kids te vinden.
Ontdek (Kidsproof) Zwolle

Vlieg mee deze zomer
Wij komen graag bij Luchtvaart- museum Aviodrome. Ontdek het zelf deze zomer! Meer dan 100 vliegtuigen. Neem plaats in de Boeing 747 Jumbo Jet, ontdek de mooie speeltuinen, beleef de 4D film en haal je vliegbrevet!
Gratis met museumkaart

Sprookjesachtig kasteel bezoek
Het is een sprookjesachtige zomer op Kasteel Cannenburch! Doe de knapzakspeurtocht en ga op zoek naar antwoorden in het kasteelpark. Natuurlijk zit er iets lekkers in de knapzak én een sprookjesachtig cadeautje.
Spannend...Ontdek hier!


Toffe tips in deze zomerse Blogs!


Schaduw in de natuur
Schaduw zoeken onder de bomen, spelen met de watertoestellen, luisteren naar fluitende vogeltjes, afkoelen met je voeten in de modder... Het kan allemaal in de natuur. Ontdek onze favoriete 11x natuurplekjes!
In to nature 

10x spelletjes voor onderweg
Wij hebben onze favoriete spelletjes, die je à la minuut tijdens de reis kunt inzetten, op een rijtje gezet! Altijd handig om bij de hand te hebben, voor als de kids in één minuut drie keer vragen hoe lang het nog duurt! :)
Zo houd je ze zoet

10x Plonsen en glijden!
Afkoeling zoeken in de leukste openluchtzwembaden in en rondom Zwolle. Wij hebben de leukste 10 op een rijtje gezet voor jullie! Let op! Gezien de verwachte drukte, van te voren reserveren!
Afkoel hotspots Terrassen & Spelen
Neerploffen met een lekker koel drankje waar de kids kunnen lekker spelen. Klinkt ideaal he? Check onze 11x terrassen hotspots waar dit kan in en om Zwolle. En geniet van de eerste zomerse dagen met lekker eten & drinken.
Genieten en spelen 

5x Pluktuinen in Zwolle
Pluktuinen zijn razend populair! Niets is leukers dan zelf je bloemen uitzoeken en/of fruit te plukken. Bewonder de bloemen bij deze prachtige locaties en pluk samen met het hele gezin!
Haal de zomer in huis 

Koel spelen in de vakantie
Met deze warme zomer voor de boeg hebben wij 7 koele plekken opgezocht waar je deze zomervakantie lekker kan koel kan spelen, beleven en ontdekken! Benieuwd of jullie ze al ontdekt hebben! :)
7x koel spelen 

Volg Kidsproof Zwolle en voor meer uitjes en tips zie onze uitagenda!

Fijne zomervakantie! Denise & Co. Naar de website