5x Nieuwjaarsduiken rondom Zwolle! Gaan jullie spetterend het nieuwe jaar in?

26 december 2022
Gaan jullie spetterend het nieuwe jaar in? Houdt jullie gezin van een uitdaging en een lekkere plons? Of zijn jullie meer van het kijken naar deze stoere bikkels? Wij hebben een aantal rondom zwolle voor je verzameld! Benieuwd? Check hieronder hoe, wat, waar en wanneer!
Nieuwjaarsduik Zwolle Milligerplas
Helaas geen officiele duik dit jaar, maar je kan natuurlijk altijd samen een groep mensen optrommelen ;).

Nieuwjaarsduik Dalfsen
Op 1 januari 2020 om 14.00 uur gaat het weer gebeuren: de Nieuwjaarsduik in de Vecht Strandje Bellingeweer! Dit wordt de zesde editie, de Nieuwjaarsduik Dalfsen is daarmee een echte traditie in ons dorp geworden. Klik op de link voor meer info!

Nieuwjaarsduik Nieuwleusen
1 Januari wordt er weer een nieuwjaarsduik georganiseerd. Start om  - Klik op de link voor meer info!

Nieuwjaarsduik Lemeleveld
Op 1 januari is het weer zover... Dan gaat Lemelerveld het nieuwe jaar spetterend in tijdens de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik. De duik wordt gehouden in natuurzwembad Heidepark. Doe vanaf 13.00 uur mee met de opzwepende warming up, maak vanaf 14.00 uur een frisse start van het nieuwe jaar en kom na de duik bij met een lekkere kop warme erwtensoep of een drankje.  


Nieuwjaarsduik Dedemsvaart
De jaarlijkse Nieuwjaarsduik in Dedemsvaart. Ook op 1 januari 2020 is het weer zover en duiken tientallen liefhebbers het water van De Kotermeerstal in. Om klokslag 12:00 uur is het startschot en voorafgaand wordt er een warming-up verzorgd en een warme drank voor de deelnemers en toeschouwers.