Kidsproof blogTerug

De 8x leukste pannenkoekenrestaurants in en om Zwolle

21 januari
Pannenkoeken eten: één groot feest! In en om Zwolle zijn heel veel leuke pannenkoekenrestaurantjes te vinden, zowel in de stad als in de natuur. Voor als je geen zin hebt om te bakken, wij hebben een aantal gezellige adresjes in Zwolle en omgeving voor je gevonden! Onze 8 favoriete adresjes vind je hieronder!
Pannenkoekenrestaurants in en om Zwolle
't Mussennest 
't Mussennest in Wapenveld is een gezellig Pannenkoekhuis, waar je heerlijk kunt smullen van alle diverse pannenkoeken.
Ze hebben een groot terras met buitenspeeltuin voor de kids, binnen is het ook goed vertoeven.

Het Pannenkoekschip
'T Pannenkoekschip is al meer dan 30 jaar een plek voor een van de lekkerste pannenkoeken van Zwolle en omgeving. In het kombuis worden de pannenkoeken gebakken en voor de kleine piraten een extra speciale pannenkoek!

Holland
Holland meer dan pannenkoeken in Zwolle, heeft zijn eigen stijl. Een pannenkoek, salade of een stoer vleesgerecht kan je er allemaal eten. Kortom, een plek waar je welkom bent met de hele familie. Van jong tot oud.Kidsproof favoriete pannenkoeken

De Ridderhof
In de Ridderstraat in Hattem, tegenover het bakkerijmuseum, is een monumentaal pand omgetoverd in een sfeervolle en gezellige pannenkoekenbakkerij en kiprestaurant.
Vanaf het terras is er een uniek uitzicht over de uitgestrekte uiterwaarden van de IJssel.

De Snoepert
De boerderij is een echt familiebedrijf. De authentieke sfeer vind je dan ook terug in de boerderij en in de de pannenkoeken.
Deze worden bereid met dagverse ingrediënten; verse groente, vers fruit, heerlijk gerookt buikspek, prachtige volle salami en natuurlijk de enige echte Drentse boerenmetworst die je ook in de boerderij kunt kopen.

De Nieuwe Brug
De Nieuwe Brug is een sfeervol familie restaurant aan de voet van de lemelerberg in het toeristische Ommen. Ze staan bekend om hun goede en prijs vriendelijke keuken.
Bij het restaurant hebben zij een mooie speeltuin voor de kinderen waar ze zich kunnen uitleven.

De Barones
Op hun pannenkoeken kaart staan de meest heerlijke pannenkoeken. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke zoete pannenkoek zoals een pannenkoek met appel en kaneel of een pannenkoek met rozijnen. Of heeft heb je liever een hartige pannenkoek? Ga dan voor een pannenkoek met spek en kaas of kies uit een van hun specialiteiten als een Engelse pannenkoek met beenham en honingmosterd dressing. Dus niet alleen voor de kids heel lekker, maar ook voor de (groot)ouders!

Niet officiele pannenkoeken restaurants, maar ook hier kan je een heerlijke pannenkoek eten:

Park Paviljoen 
Parkpaviljoen de Wezenlanden staat voor onbezorgd genieten van het goede leven en van de schoonheid, met de mogelijkheden van het stadspark. Op een unieke locatie aan het water bieden zij... eten, drinken en meer.

Bistro de Stadshoeve
Bij Bistro de Stadshoeve proef je het oergevoel. En dat is lekker! Alles wat ze doen is eerlijk en puur en komt uit een goed hart. De ingrediënten komen uit eigen tuin en van biologische boeren uit de buurt die goed voor hun producten zorgen. Bij de bistro kan je terecht voor een heerlijk kop koffie met eigen gemaakte lekkernijen, lunch, borrel, drie-gangen diner of gewoon een lekkere pannenkoek het maakt niet uit.


Wil je thuis lekker aan de slag? Dit is wel heel leuk om samen te maken met de kinderen. Bananen-pannenkoekspies.
Kijk voor nog meer heerlijke restaurantjes in onze uit eten categorie.

Eetsmakelijk!