Zen! Fijne adresjes voor kinderyoga in en om Zwolle

20 maart 2018
Kinderyoga, het wordt steeds populairder en dat is niet voor niks! Kinderyoga werkt onder andere concentratie-verhogend, verbetert de motorische vaardigheden, heeft een positieve uitwerking op de creativiteit en geheugen, verbetert lichaamshouding en levert bovenal heel veel plezier! Daarom hebben we 4 fijne adresjes voor kinderyoga voor je op een rijtje gezet!
WobbelYoga
Kinderyoga YouniQidz Zwolle
Kinderyoga bij YouniQidz is een speelse hatha yoga vorm die afgestemd is op het ontwikkelingsniveau van het kind. Een Kinderyoga les bestaat uit een combinatie van spel, yoga en ontspanning, waarbij dynamisch bewegen en rustmomenten afgewisseld worden. Naast deze speelse yoga, wordt er ook wobbelyoga gegeven bij YouniQidz.

SanaYou Yoga
KinderYoga, een moment in de week waar je kind niets ‘moet’ en ze kunnen genieten van een plek voor hun eigen "ik"!
Bij SanaYou yoga mag je, jezelf zijn, je grenzen zoeken en ze zelf leren aangeven. Door de yoga krijgen ze een soepeler, sterker lijf en zijn ze meer in contact met hun gevoel.

Kind & Iris Yoga
Na de introductie van het thema van de les gaan ze bij Kind & Iris yoga van start met een warming-up in de vorm van dansen of een zonnegroet. In de kern van de les besteden ze aandacht aan verschillende yogahoudingen en aan het einde van de les is er ruimte om alle opgedane indrukken te verwerken door samen na te praten of een tekening te maken onder het genot van een glas drinken of thee.

Yoga & You
Deze ouder en kind Yoga workshop is een mooie intense ervaring voor jullie allebei. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshop ben je een uur lang op elkaar ingespeeld. Door samen ouder en kind yoga te doen en ervaren is het ook mogelijk om los te komen van bepaalde patronen of gewoonten. Je leert elkaar te vertrouwen op een ontspannen en speelse manier. Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken. In deze workshop is de aandacht volledig op elkaar.

Wil je nog meer adressen voor kinderyoga? Je vindt ze in het overzicht kinderyoga!

 




Naar de website